موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 39 صفحه
شماره فایل : 126 mg
مطالعات مالی رفتاری، مطالعه چگونگی تفسیر افراد از اطلاعات برای اتخّاذ تصمیمات سرمایه گذاری آگاهانه می باشد. به عبارت دیگر مالی رفتاری به دنبال تأثیر فرآیندهای روانشناختی در تصمیم گیری است. علاوه بر آن مالی رفتاری را می توان پارادایمی دانست كه با توجّه به آن، بازارهای مالی با استفاده از مدل هایی مورد مطالعه قرار می گیرند كه دو فرض اصلی و محدودكننده پارادایم سنّتی بیشینه سازی مطلوبیت مورد انتظار و عقلانیت كامل را كنار می گذارد.
مالی رفتاری دو پایه اصلی دارد، یكی محدودیت در آربیتراژ است كه عنوان می كند سرمایه گذاران عقلایی به راحتی نمی توانند از فرصت های آربیتراژ استفاده كنند، زیرا این كار مستلزم پذیرفتن برخی ریسك ها است. دوّم روان شناسی است كه با استفاده از آن رفتار و قضاوت سرمایه گذاران و هم چنین خطاهایی كه اشخاص در هنگام قضاوت مرتكب می شوند، بررسی می شود. یافته ها حاكی از آن است كه سرمایه گذاران همیشه به طور منطقی، قابل پیش بینی و بدون اریب، همان گونه كه توسط مدل های رایج نشان داده شده اند، رفتار نمی كنند.
بر اساس نظریه های روان شناسی، انسان ها تمایل به نگهداری حوادث خاصی در ذهن خود به صورت تصوّرات دارند و این تصوّرات ذهنی در بعضی ازمواقع اثرات بیشتری از خود حوادث بر رفتار افراد دارند. مطالعات زیادی نحوه عملكرد غیر منطقی افراد در مباحث سرمایه گذاری و پولی را نشان داده است (گراو و گریمالدی ، 2006).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.