موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 55 صفحه
شماره فایل : 169 mg
مسایل پولی از دیر باز دارای اهمیت خاصی بوده است، تکامل تدریجی ابزار تولید، به مرور نیاز به مبادلة انواع محصولات مازاد بر مصرف فردی و خانوادگی را افزایش داد و همزمان امکان مبادله کالا به کالا را بسیار مشکل نمود. بسط تدریجی بخش خدمات با زیر مجموعه بسیار وسیع، چنین مبادلاتی را به کلی ممکن ساخت.
بدین ترتیب پول به صورت نهادی تاریخی ایجاد شد و واسطه مبادلات قرار گرفت که انجام آن بدون وجود پول امکانپذیر نبود. در مراحل اولیه پول تأثیری بر حجم تولید، اشتغال و سایر متغیرهای واقعی اقتصادی نداشت اما به مرور پول از حالت خنثی بودن خود خارج شد و نهادی به نام بانک ایجاد گردید که نقشه اساسی در هدایت پولها، تعیین حجم عرضة پول و انتقال اثرات سیاستهای پولی به سیستم اقتصادی در واسطهگری بین پساندازکنندگان و سرمایهگذاران دارد. این پیوند آن چنان مستحکم شده است که بدون وجود بانکداری با رونق و مدرن، امکان دسترسی به توسعة اقتصادی امکانپذیر به نظر نمیرسد (محمودي، 1390).
مزایا و نتایج حاصل از راهاندازی سیستمهای جامع بانکی در برنامه توسعه بانکداری الکترونیکی مواردی همچون افزایش رضایتمندی مشتریان از طریق ارایه محصولات و خدمات متنوع، افزایش بهرهوری عملیاتی، افزایش کارایی و بهرهوری منابع انسانی، عملیاتی و نگهداشت و توانایی بیشتر در تبعیت و انطباق با الزامات قانونی داخلی و خارجی را در بر میگیرد. صرف حضور مشتری در شعبه برای بانک هزینهآور است. توسعة خدمات الکترونیک مبتنی بر بانکداری جامع امکان کنترل لحظهای سود و زیان و روند جذب منابع و اعطای تسهیلات فراهم میآورد.
بنابراین فراهم آوردن امکانات بانکداری متمرکز، الکترونیک در دراز مدت سبب کاهش چشمگیر هزینهها خواهد بود. بانکداری الکترونیک شامل سیستمهایی است که مشتریان مؤسسات مالی را قادر میسازد تا در سه سطح اطلاعرسانی، ارتباط و تراکنش از خدمات و سرویسهای بانکی استفاده کنند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.