موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 67 صفحه
شماره فایل : 739 mg
انگیزش یادگیری میل خاص کارآموز برای یادگیری محتوای برنامه های آموزشی می باشد (نوآ، 1986). انگیزش یادگیری یک پیش نیاز مهم به منظور آموختن مطالب جدید برای شروع فعالیتهای یادگیری (بییر و کنفر،2010) و حتی قبل از شروع یادگیری (هولتون، 1996؛ نوآ، 1986) است. استیپک توصیف مینماید که انگیزه یادگیری یک جزء مهم برای مشارکت فعال در فرایند یادگیری است.
انگیزش یادگیری با تعامل شناختی معنادار درمحتوای آموزشی مرتبط می باشد(گرین و میلر، 1996؛ بروفی،2010؛واکر و همکاران، 2006)، و باعث تحریک علاقه در فرد می شود (الکساندر و مورفی، 1999؛ برانسفوردو همکاران، 1999؛ هیدی،2006).مکاتب مختلف تعاریف متفاوتی از انگیزه یادگیری دارند. در اینجا به تشریح انگیزش یادگیری از منظر رفتارگرایی، انسان گرایی و علوم شناختی پرداخته می شود: (1) رفتارگرایی: مفهوم هسته اصلی انگیزش یادگیری در رفتارگرایی سائق است، و سائق ناشی از تقاضای بیولوژیکی میباشد.
اگر زمانیکه فرد درحال انجام رفتار است،اعلام رضایت از رفتار وی گردد آن رفتار تقویت خواهد شد وفرد آن را حفظ می نماید(ژانگ چون زینگ، 1994).اصل تقویت بر پایه یادگیری جهت دار می باشد و ماهیت آن بیرونی است. بنابراین، رفتارگرایی مدعی است که انگیزه یادگیری برای حفظ فرایند یادگیری از طریق مشوق های خارجی برانگیخته می شود و ممکن است به عنوان انگیزه بیرونی طبقه بندی شده است. به عنوان مثال: در گیر شدن در فرایند یادگیری ممکن است به اخذ دیپلم، و یا ارتقاء، و غیره منجر شود.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.