موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 31 صفحه
شماره فایل 688
1. تغییر طرز فكر نسبت به كار و زندگی – خوش بینی و استفاده از خودگویی های مثبت نسبت به خود و دیگران. 2. شناسایی محدودیتها و پرهیز نمودن از انجام كارهایی كه توان ذهنی و جسمی لازم برای آنها را نداریم. 3. پرداختن به تفریحات و سرگرمی های سالم از قبیل شعر همراه با موسیقی، مسافرت، پیاده روی كردن، استخر، كوهنوردی، شركت در جشنواره ها. 4. توجه جدی به رفاه جسمی و روانی از قبیل تغذیه مناسب، ورزش و استراحت. 5. توزیع كارها و كمك گرفتن از دیگران.
6. شناخت و قبول توانایی ها و ناتوانی های خود. ( پذیرش خود ). 7. پذیرش واقعیتها، و رها كردن آرمان و آرزوهای نا ممكن. 8. توسعة روابط دوستانه و صمیمانه بادیگران. 9. اتكای به نفس و عدم انتظار زیاد از تأییدهای بیرونی. 10. ترك كردن محیطی كه كار كردن در آن را دوست نداریم. 11. باز بودن و انعطاف پذیری در پذیرش دیدگاههای دیگران. 12. پرورش حس شوخ طبعی و خندیدن. 13. رها كردن كارها در صورتی كه احساس فرسودگی می كنیم. 14. شناسایی علائم اولیه فرسودگی شغلی و انجام دادن سریع عملیات جبرانی و ترمیمی.
15. در صورت حل نشدن مشكل، استفاده از خدمات روان شناسی و مشاورة تخصصی (گلدارد، 2003). ِفرودنبرگر گروه های زیر را به عنوان کارکنانی که بیشتر دچار فرسودگی شغلی می شود معرفی کرده است: 1- کارکنان و کارمندان فداکار و متعهد به سازمان و کار:نمونه ای از این کارکنان کسانی هستند که در مراکز مشاوره، مراکز پیش گیری از بحران ها و مراکز دیگری که به مردم خدمت می کنند به کار مشغول هستند و می کوشند به دیگران کمک کنند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.