موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 93 صفحه
شماره فایل : 765 mg
هوش راهبردی تحلیل گرایانه است و دررابطهی با این موضوع است كه چه چیزی امكان پذیراست نه این كه چه چیزى روى داده است. با توجه به این كه نقطه شروع هوش رقابتی اهمیت تعریف نكات كلیدی هوش دانسته شده است، كانون توجه به پایان فرآیند (یعنی گزارش اطلاعات و دانش رقابتی به دست آمده از فرایند هوش رقابتی) معطوف میگردد (Heppes and Adeline,2009). در اینجا بایستی اندكی وقت صرف گردد و به بازخورد و ارتباطات پرداخته شود.
اثربخشترین گونههای هوش رقابتی تقریبا یك سوم دوره عمر خود را به بخش پایانی و تهیه بازخورد و ارتباطات با كاربران میپردازند. این به دلیل اهمیت موضوع میباشد. از این رو مدیریت پروژهی هوش رقابتی در فاز پایانی كوشش میكند، دستاوردها را درست به دست كسانی بسپارد كه در آن لحظه برای تصمیمگیری بدان نیاز دارند. در چنین شرایطی حتی گونههای ساده بازخورد و ارتباطات مانند تاخیرهای ناگهانی، ناتوانی در رسیدن به نتایج پایانی و دیگر بروزرسانىهایى كه كاربر نهایى هوش رقابتی به آن نیاز دارد، نیز مهم هستند(Pamela and Consulting,2010).
نكته مهم دیگری كه باید بدان توجه شود، شناخت كاربر نهایى است. آیا مشتری هوش رقابتی، یك تحلیلگر است؟ آیا كسی است كه با تصمیمهای ناگهانی سر و كار دارد و وقت اندكی برای تحلیل دارد؟ اگر پروژه هوش رقابتی برای تصمیمگیری سریع به كار خواهد رفت، بایستی گزارش و پیشنهادهای خود را خیلی روشن، كوتاه و بدون پوشش و در گفته های مشخص بدست داد. از طرف دیگر، اگر گزارش و پیشنهادها برای ارزیابی یك تصمیم مهم بكار گرفته میشود، بایستی در آن به گزینههای گوناگون و پیامدهای هر یك اشاره شود.
نكتهی كلیدی در اینجا، توجه كردن به نیازها و انتظارات تصمیم گیرنده است. هیچ گاه به كاربران متعددى كه دارای نیازهای اطلاعاتی گوناگون هستند، نبایستى به یك چشم نگریسته شود. هوش رقابتی خوب با این موضوع بدرستى كنار میآید(Mcgonagle and Vella,2002).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.