موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 65 صفحه
شماره فایل : 142 mg
اندیشمندان رویكردهای گوناگونی را برای مطالعه ارزش ویژه برند اتخاذ می كنند(Kotler & Keller, 2006). در واقع یك جدائی عمده بین سه دیدگاه در مورد ارزیابی ارزش ویژه برند وجود دارد. یكی از این دیدگاه ها، دیدگاه مبتنی بر مشتری است كه منحصراً بر رابطه مشتریان با برند متمركز است. این دیدگاه، در برگیرنده دو بعد دارائی برند و توان برند است. دیدگاه دیگر، دیدگاه مالی است كه با هدف ایجاد معیارهای مالی برای سنجش ارزش برند بنا نهاده شده است (Kapferer, 2008 ,112).
دیدگاه سوم، دیدگاه تركیبی است كه دو دیدگاه بیان شده را با یكدیگر تركیب كرده است. رویكرد مبتنی بر مشتری، به ارزش ویژه برند از منظر مشتری می نگرد. فرض مدلهای ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری این است كه قدرت برند، در آنچه كه مشتری در مورد برند دیده، شنیده، یادگرفته، فكر، احساس كرده و..... نهفته است(Kotler & Keller, 2006).
در ادبیات بازاریابی، معیارهای سنجش ارزش ویژة برند معمولاً به دو گروه ادراكات و رفتار مصرف كننده قابل تقسیم بندی است. ادراكات، ابعادی چون آگاهی از برند، ویژگی ها و كیفیت درك شده از برند و ... را در بر دارد، در حالی كه رفتار مصرف كننده، ابعادی چون وفاداری به برند، تمایل به پرداخت بالاتر، خرید بیشتر و ... را شامل می شود( Aaker, 1991 ,34).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.