قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 32 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 321 را دانلود کنید.
قصه گویی در پیش برد برنامه آموزشی مدرسه و غنای آموزش زیبا شناسی به کودکان نقشی مؤثر دارد. کاربرد هنر قصه گویی در پیشرفت و گسترش قوه خلاقیت و ابتکار کودکان بسیار مهم و قابل توجه است. کودکانی که با گوش دادن به قصه های گفته شده توسط بزرگترهایشان تشویق شده اند، اغلب در خردسالی قصه های فوق العاده زیبا با نکاتی ظریف و عمیق خلق خواهند کرد.
کودکانی که در دوره پیش از دبستان به قصه ها گوش داده اند و از آنها لذت برده اند پس از با سواد شدن، علاقه بیشتری به مطالعه نشان می دهند. زیرا وقتی کودکی کلمه ای را بشنود و معنای آن را بفهمد، بعدها همان کلمه را آسانتر خواهد خواند و مطالعه برای او امری آسان و راحت خواهد شد. به علاوه تجربه های لذت بخش کودک در گوش دادن به قصه ها از زبان مادر یا مربی خود شنیده است، انگیزه مطالعه او افزایش می دهد(مهاجری،1373).
آموزش مبتنی بر قصّه در قالبی مأنوس و غیرتهديد کننده باعث افزايش آگاهی و بینش کودک می شود، چرا که کودک خودش و مسائل زندگی اش را در روايت ديگران مشاهده کرده و درک بهتري از خود و مشکلاتش و راه هاي مقابله با آنها و راه حل هاي جايگزين پیدا می کند(صاحبی،1389).
هر قصهای ماجرایی را دنبال میکند و این ماجرا مخاطب را با فراز و فرود و ابهاماتی مواجه میکند همین نکته حس کنجکاوی کودک را برای پیش بینی و گرهگشایی ماجرا برمیانگیزد و او را سرگرم میکند و درعینحال تخیل او را پرورش میدهد. و این چنین است که داستان میدان خیال کودکان را گسترش میدهد و موجب پرورش ذهن و هوشیاری آنان میشود(ناظمی،1385).
ادامه دارد ...