موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 49 صفحه
شماره فایل 713
پیادهسازی برنامهی استراتژیک در سازمانهای بخش عمومی دارای مزایایی مانند بهبود فرایند تصمیمگیری در سازمان در جهت دستیابی به راهبردها و اهداف بلندمدت، اثربخشی سازمان در درازمدت و ترویج تفکر استراتژیک و دید آیندهنگر در مدیران دولتی است. به طور کلی سه مرحلهی اساسی به منظور کاربست مدیریت استراتژیک در سازمانهای دولتی عنوان شده است. الف) تدوین راهبرد. شامل ارزیابی فرصتها و تهدیدات بیرونی و همچنین ارزیابی نقاط قوت و ضعف درونی است.
در این مرحله چشمانداز، فرهنگ، رسالت و ماموریت سازمان، ارزشها و اهداف بلندمدت باید مورد توجه جدی قرار گرفته و متناسب با آن، راهبردهای مناسب در حوزهی شیوههای نوین آموزش، تحقیق و پژوهش، توسعه و ترویج آموزش عالی، تامین مالی فعالیتها و غیره در نظر گرفته شود. ب) اجرا و پیادهسازی راهبردها.
بعد از تدوین راهبرد و فراهمآوردن ابزار و امکانات لازم، نوبت به اجرا درآوردن این راهبردها میرسد. ج) ارزیابی راهبرد. در این مرحله نیز عملکرد مورد کنترل و ارزیابی قرار میگیرد. اطمینان یافتن از تحقق برنامههای از پیش تعیین شده را میتوان از مهمترین اهداف این مرحله دانست. بررسی عوامل درونی و بیرونی، اندازهگیری عملکرد و انجام اقدامات اصلاحی را میتوان از مهمترین فعالیتهای این مرحله به شمار آورد(رحمانيان و همكاران ،2005).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.