قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 36 صفحه
کد فایل: mb 369
از دهه 1960 تفكر مستقل سازي تلفن، از حالت ثابت و بهكارگيري آن در مكانهاي مختلف در كشورهاي اسكانديناوي گسترش يافت. كشورهاي سوئد، دانمارك و نيز فنلاند از پيشگامان تلفنهاي سيار اتومبيل در جهان بودند كه در اواخر دهه 1960 به بازارجهاني عرضه شد و در پي اين موفقيت، كشورهاي اسكانديناوي در صدد برآمدند اين سامانه را تكميل نمايند(شرکت فن آوری خدمات سلامت ایرانیان، بیتا).
در اوايل سال 1985 گروهي متشكل از 17 كشور اروپايي به نام (GMS) بهوجود آمد تا به صورت هماهنگ طرح تلفن سيار ديجيتالي را اجرا نمايند. هر چند طبق انتظاراتي كه از آنان مي رفت موفق نشدند اما در نهايت موفق به ابداع سامانهاي شدند كه در نوع و زمان خود بي عيب و نقص بود.
در ابتدا قصد بر اين بود كه اين سامانه جديد در اختيار كشورهاي ديگر قرار نگيرد، اما هزينههاي سنگين اين طرح آنان را واداشت كه براي جلب رضايت مشتري تلاش نمايند، تا از اين طريق هزينهها سرشكن شود. به دليل نيازمندي ساير كشورها به فناوري جديد و بسيار كارآمد، تلفن همراه از سوي تمامي كشورها مورد استقبال قرار گرفت و در ظرف مدت كوتاهي اين فناوري در سراسر جهان مورد بهره برداري قرار گرفت.
يك دهه پس از ظهور پديده تلفن سيار در جهان، ايران نيز در سال 1354- 1355 درصدد استفاده از اين سامانه بر آمد و با بررسيهايي كه از سوي شركت مخابرات ايران و كارشناسان خارجي صورت گرفت اين نتيجه حاصل شد كه ايران سالانه كشش جذب 4 تا 5 هزار مشترك را دارد و اجراي طرح با 1000 شماره پيش بيني شد اما اين تلاش در آن زمان ناكام ماند(شرکت فن آوری خدمات سلامت ایرانیان، بیتا).
ادامه دارد ...