قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 37 صفحه
کد فایل: mb 407
دید افراد نسبت به زندگی، ترکیبی است از احساسات، افکار و باورها که دارند. برای تغییر دیدگاه منفی به دیدگاه مثبت، اساسیترین گام، شناسایی و تمایز قائل شدن بین احساسات، افکار و باورهای خود است. آگاهی از احساسات هیجانها (و عواطف) اصلیترین شاخصی هستند که نشان میدهند افراد در زندگی دیدی مثبت دارند یا منفی. هر چه افراد از نشانههای عاطفی و هیجانی خودآگاهتر شوند، بیشتر میتوانند احساسات منفی خود را به حالت مثبت تغییر دهند؛
و در نخستین گام، افراد باید احساسات و نشانههای جسمی همراه با عواطف و هیجانات را بشناسند. برای مثال، هر فرد باید یاد بگیرد که حالت دلشوره، نشانه اضطراب است یا پی ببرد که تهییج و برآشفتگی، باعث احساس نوعی گزگز شدن در ستون فقرات میشود؛ و سپس پاسخهای مختلفی را که به هیجانات و عواطف میدهد، یادداشت کند.
شناسایی افکار همواره هر هیجان و عاطفهای که براثر وقایع زندگی در فرد پدیدار میشود، بافکری همراه است. این فکر میتواند به شکل یک تصویر ذهنی درونی، به شکل یکصدا، یا یک جمله خطاب به خود، باشد. فکر، میتواند دربارهی چیزی باشد که هماینک در حال وقوع است، یا نوعی یادآوری از حادثهای باشد که درگذشته رویداده است، یا یک پیشبینی درباره آینده باشد.
راهکار اصلی برای مثبتاندیشی تأکید بر جنبههای مثبت و کنار گذاشتن جنبههای منفی این افکار است. همینکه افکار تغییر کند، بهطور خودکار، هیجانها و عواطف همتغییر میکند و به این طریق اعمال سمتوسوی متفاوتی پیدا میکند.
ادامه دارد ...