قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 43 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 489 را دانلود کنید.
پرلز اعتقاد دارد كساني كه از سلامت روان برخوردارند با واقعيتهاي خود و عالم بيرون كاملا در ارتباط هستند. واقعيتها را عيني ادراك مي كنند و آنها را همان گونه كه هستند همچون آيينه باز بتابانند و با ذهنيت خود تحريفشان نكنند. چنين اشخاصي در نتيجه شناخت كامل خود، بجاي اينكه در پي تصويري آرماني از خويشتن باشند، مي توانند خود راستين را تحقق بخشند.
پرلز معتقد است كه سالمتر اين است كه خودمان باشيم، نه آنچه ديگران از ما انتظار دارند. وي معتقد است كه شخصيت سالم در زمان حال و براي حال زندگي مي كند و با اينكه مي تواند براي آينده برنامه ريزي كند، دچار اضطراب ناشي از فردا چه خواهد شد، نمي گردد. ويژگي مهم سلامت روان كه همه بر سر آن توافق دارند، ريشه كردن عميق در زمان حال است.
با اينكه به اعتقاد بيشتر نظريه پردازان از تاثير رويدادهاي گذشته (بويژه دوره كودكي) مصون نيستيم، اما همگي هم راي اند كه تجربه هاي اوليه به ما شكلي تغييرناپذير نمي بخشند. در شرايط كنوني جامعه كه فشارهاي اجتماعي و فشار كار و برخوردهاي ارزشي فراوان است خانواده بايد محل امن و قابل اعتماد براي اعضاي خود باشد.
بعضي از نظريه پردازان داشتن دورنمايي از آينده را براي شخصيت سالم حياتي مي دانند، اما توصيه نمي كنند آينده را جانشين حال سازيم. پژوهش حاضر كه با تكيه بر ديدگاه سيستمي، سلامت روان را مورد نظر دارد، انسان را به عنوان يك سيستم مي نگرد و عوامل رواني و اجتماعي بر عوامل زيستي او موثر است.
بدين ترتيب مطالعه انسان و حالات او بدون توجه به محيط او خصوصا خانواده، مفهومي ندارد. خانواده به دعنوان كانون كمك، التيام و شفابخشي است و قادر است فشارهاي رواني وارد شده بر اعضاي خود را تخفيف دهد، در نتيجه ارتباطات در خانواده بر سلامت رواني افراد نقش تعيين كننده اي دارد.
ادامه دارد ...