موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 45 صفحه
شماره فایل 602
راهبردهای مطالعه و یادگیری به هر گونه رفتار، اندیشه یا تدبیری گفته میشود که یادگیرنده در حین یادگیری به منظور سازماندهی، ذخیره و استفاده بهتر از اطلاعات آنها را به کار میگیرد. برخی از شیوههای موثر برای مطالعه و یادگیری عبارتند از؛ استفاده از واسطهها، تصویرسازی ذهنی، تکرار مطالب یادگیری، آهنگ دار کردن یا قافیهمند ساختن مطالب یادگیری، انتخاب نکات مهم و کلیدی، برجستهسازی مطالب مهم، حاشیه نویسی و علامتگذاری، سرواژه درست کردن، یادداشت برداری، یادداشت سازی، دسته بندی مطالب متنی در قالب اطلاعات متنی دیگر و به شیوه جدید، تبدیل مطالب متنی، صوتی و تصویری به شکل ارائههای دیگر.
در محیط یادگیری الکترونیکی محتوای آموزشی به صورت خودآموز و در قالب فایلهای چند رسانهای و پیوندهای مرتبط به یادگیرنده ارائه میشود. سالیسبوری 1996، توصیه کرده است به دانشجویان اجازه بدهید تا از نقش ظروف غیرفعال دریافت کنندۀ اطلاعات به کارکنان فعال اطلاعات مبدل شوند. یعنی به عبارت دیگر دانشجویان میتوانند به اطلاعات متناسب دست یابند و آن را در گزارشهای خود به کار برند، نتیجه گیری کنند و مسائل را حل کنند. در تدریس سنتی، معلم رهبری یادگیری را بر عهده دارد و بر فرایندها تأکید میشود.
در حالی که در تدریس برخط یادگیرنده بیشتر خود راهبری را بر عهده دارد و هنگامی که با یاری معلم، یادگیرندگان خودراهبر میتوانند ظرفیت یادگیری و چگونگی آن را در خود گسترش دهند آنگاه پویایی یادگیری را درک میکنند(بروور و استوت،74:1382).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.