موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 38 صفحه
شماره فایل 611
بسیاری از تحقیقات اخیر در مورد شناخت در دانش آموزان با ناتواناییهای یادگیری بر تواناییهای حافظه تاکید داشتهاند. همانند کارهایی که بر روی سبکهای شناختی صورت گرفته، تحقیقات روی فرایندهای حافظه دانش آموزان با ناتواناییهای یادگیری نیز ناشی از این واقعیت هستند که معلمان آنها را با عملکرد روزانه این دانش آموزان مرتبط میدانند معلمان به طور سریع میپذیرند که بسیاری از دانش آموزان با ناتواناییهای یادگیری، مشکلات زیادی در ارتباط با حافظه دارند.
وقتی آنها درباره این دانش آموزان صحبت میکنند مشکلات زیادی در ارتباط با حافظه دارند. این دانش آموزان در تکالیف مربوط به حافظه دچار مشکل هستند (بیل و تیپت ، ۱۹۹۲؛ هولم و اسنولینگ ، ۱۹۹۲؛ سوانسون و ساکس-لی ، ۲۰۰۱؛ ترجمه علیزاده، ۱۳۹۰).
در حافظه فعال مغز در حالی که وظیفه شناختی دیگری انجام میدهد، اطلاعات دریافتی را فعالانه پردازش میکند. برای مثال حافظه فعال ممکن است اطلاعات جدید را به اطلاعاتی که از قبل در ذخیره حافظه بلندمدت وجود دارند، ارتباط دهد یا راهبرد دیگری برای سازماندهی اطلاعات مانند تقطیع (شکستن اطلاعات به تکالیف کوچکتر)، خوشهبندی (طبقهبندی اطلاعات)، یا مرور (تمرین آن) انتخاب کند. اطلاعات حافظه فعال ممکن است به علت تداخل (ورود اطلاعات دیگر و پس زدن اطلاعات قبلی)، جایگزینی (جایگزین شدن اطلاعات جدید به جای اطلاعات قبلی)، یا نابود شدن (اطلاعات پردازش نشوند) از بین بروند. ظرفیت حافظه فعال متفاوت است، اما نسبت به ظرفیت حافظه درازمدت ناچیز است؛ بنابراین اطلاعات برای مدت کوتاهی در آنجا نگهداری میشوند (هالاهان و همکاران، ۲۰۰۶).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.