موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 30 صفحه
شماره فایل 711
بر حسب نیاز كاركنان نوع آموزش برنامه ریزی می شود. نوع آموزش محتوای آن را مشخص میكند، كه در این باره لازم است تطبیق هدف های كلی مؤسسه یا سازمان مورد توجه باشد. نظر به این كه افراد پس از آموزش توقع ارتقاء دارند. بنابراین دوره های آموزشی باید هم عرض خود توقعات افراد آموزش دیده را برآورده كند، چه در غیر این صورت، سازمان افراد آموزش دیده را از دست خواهد داد.
پس در تعیین نوع آموزش باید دقت شود كه در صورت عدم امكانات ارتقاء پس از طی دوره های آموزشی برای اعضاء به تشكیل دوره های ارتقاء دهنده مبادرت نورزید، بلكه در حدی كه كیفیت اشتغال موجود را به وسیله آموزش بالا برده و انجام كار موظف را بهتر ساخت. علاوه بر آموزش های شغلی، آموزش های عمومی و شناختی نیز جزء انواع آموزش ها تلقی می شود(عسگریان، 1370 ص 59).
برخی از اصول و محورهایی كه در تعیین محتوای دوره های آموزی باید مورد توجه قرار گیرد، عبارتند از: 1. نگرش سیتماتیك به برنامه ریزی و بهبود منابع انسانی و در نظر گرفتن آموزش به عنوان قسمتی از كل فرایند. 2. توجه به انواع مختلف نیازهای آموزشی كاركنان و انتخاب راه حل های مناسب برای هر كدام از نیازها. 3. توجه به روان شناسی یادگیری بزرگسالان در تعیین محتوای دوره آموزشی. 4. توجه جدی به شرح وظایف كاركنان به عنوان یكی از منابع اصلی.
5. توجه به مشكلات سازمان به عنوان یكی از منابع تعیین نیازهای آموزشی. 6. توجه به نیازهای اجتماعی و فردی كاركنان و در نظر گرفتن شرایط اقتصادی، فرهنگی، سیاسی جامعه و تلاش در جهت تعالی فردی كاركنان.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.