موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 65 صفحه
شماره فایل 718
شیوهی انتخاب مدیران آموزشی بهشیوهی ادارهی آموزش و پرورش هر كشور(متمركز، غیرمتمركز، یا حد فاصل این دو) مربوط میشود. بنابراین مدیران آموزشیممكن است به یكی از طرق زیر واجد قدرت و اختیار مدیر شوند و این وظیفه را برعهده گیرند.
1. انتخاب مدیر از بین گروه همكار در سازمانهای آموزشی و توسط آنان 2. انتصاب بهسمت مدیریت (مدیر انتصابی) 3. شیوهی انتخابی - انتصابی 4. شیوهی مدیریابی و انتصابی در ایران معمولا مدیران عالی، میانی و اجرایی (مدارس) آموزش و پرورش با شیوهی دوم و چهارم منصوب میگردند. به نظر میرسد كه در سازمانهای آموزش و پرورش به لحاظ ماهیت فعالیت این سازمانها و تأثیر عمیقی كه شخصیت و خلاقیت اخلاقی، عملی و تجربی مدیران آموزشی در تحقق اهداف سازمان دارد، شیوهی سوم شیوهای مناسب باشد و بهتر است كه مدیران مختلف آموزش و پرورش به ویژه مدیران مدارس به شیوه ی انتخابی - انتصابی منصوب گردند (صافی، 1380).
2-7. نحوه ی انتخاب و انتصاب مدیران آموزش و پرورش در ایران: امروزه به كارگیری مدیران و برنامهریزان شایسته و دارای شرایط لازم برای كامیابی یك سازمان و یك ملت و شاید كل دنیا بیش از هر روز دیگر ضروری به نظر میرسد و همانطور كه كومبز یادآور میشود، اگر قرار است تحولی در عرصهی تعلیم و تربیت پدید آید، این تحول و دگرگونی بایستی از مدیریت آموزشی آغاز گردد (عسگریان،1376). لذا گزینش، انتخاب و بهكارگیری بهترین و داناترین و آگاهترین انسانها برایساختن فردای بهتر یكی از مهمترین و خطیرترین اقدامهایی است كه باید صورت پذیرد؛
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.