موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 19 صفحه
شماره فایل 857
اختلال در خواندن، اختلال در ریاضی و اختلال در بیان نوشتاری از انواع اختلالات یادگیری به شمار می آیند. البته این به شرطی است که فرد دارای نقیصه حسی و یا مبتلا به بیماری های جسمانی چون فلج مغزی نباشد. در اغلب موارد اختلال های یادگیری با عزت نفس پایین و کمبودهای در مهارت های اجتماعی همراه هستند.
بین 10 تا 25 درصد از افرادی که اختلال سلوک، لجبازی و نافرمانی، اختلال نقص توجه همراه با بیش فعالی، افسردگی عمده و یا اختلال افسرده خویی دارند دچار اختلال یادگیری هم هستند. هم چنین افراد با اختلال های یادگیری گاهی در پردازش اطلاعات نابهنجاری های اساسی دارند. اختلال های مربوط به حافظه، فرایندهای زبانی و ادراک و بینایی نیز اغلب مقدم بر اختلال های یادگیری و یا همراه با آنها هستند. اضطراب اضطراب احساس رنج آوری است که به موقعیتی در زمان حال و یا انتظار خطری نامعین در آینده وابسته است.
مفهوم اضطراب با ترس متفاوت است. اضطراب معنایی وسیع تر از ترس دارد و مستلزم احساس ناامنی و تهدید است بدون آنکه فرد منبع آن را درک کند. در حالی که ترس احساسی است که در مقابل یک شیء یا حادثه ی خطرناک به وجود می آید. اضطراب در کودکان و نوجوانان به گونه های متفاوتی تظاهر می کند که عبارتند از: 1) عدم وجود نشانه های اضطرابی در رفتارهای ظاهری و به کار گیری مکانیزم های اجتناب و گریز. 2) وجود نشانه های اضطرابی در حالی که فرد هیچ گونه دلیلی برای بروز این نشانه ها ندارد.
3) وجود رفتارهایی که بیانگر اضطراب در فرد است و ارائه ی دلایلی برای وجود اضطراب با استفاده از تخیلات. احساس گناه، احساس عدم کفایت در انجام کارها، احساس تایید نشدن از جانب بزرگسالان و احساس ناامنی، از نشانه های معمول اضطراب در کودکان و نوجوانان هستند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.