موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 59 صفحه
شماره فایل : 158 mg
خدمات بانكداری الكترونیكی به دو روش قابل ارائه است: • بانكداری دوگانه كه تركیبی از شبكه های تحویل الكترونیكی و بانكداری سنتی است. در این روش بانکها به همراه ارائة خدمات بانكداری متداول از طریق شعبه، از شبكه های ارتباط الكترونیكی نیز برای ارائه خدمات استفاده می كنند. • بانكداری الكترونیكی براساس شبكه های مورد استفاده در ارائة خدمات، انواع مختلفی دارد كه مهمترین آنها به شرح ذیل می باشد: الف- بانكداری مبتنی بر دستگاههای خودپرداز در این روش مشتریان با مراجعه به دستگاههای خودپرداز در شعب بانك یا در سطح شهرها (اماكن عمومی، كیوسك های (24 ساعته و غیره) امكان استفاده از خدماتی مانند دریافت پول، دریافت صورتحساب، پرداخت قبوض و غیره را پیدا می كنند. شبكه های خودپرداز یك بانك در سطح كشور و یا دنیا به یكدیگر متصل بوده و امكان ارائة خدمات به مشتریان سایر بانکها و شبكه های بانكی را در صورت وجود قراردادهای همكاری دارا هستند.
ب- بانكداری تلفنی (تلفنبانك) در این حالت مشتریان با استفاده از تلفن میتوانند با ایجاد ارتباط با رایانة مركزی بانك به فعالیتهای بانكی خود بپردازند. این خدمات به دو طریق انجام می گیرد. بانكداری تلفنی مبتنی بر اپراتور انسانی (مركز تماس) و بانكداری تلفنی خودكار.
در بانكداری تلفنی مبتنی بر اپراتور، فردی مسؤول پاسخگویی و راهنمایی مشتریان است كه این امر به صورت شبانه روزی هزینة عملیاتی بالایی را در پی داشته و از كارایی و اثربخشی لازم برخوردار نخواهد بود اما در بانكداری تلفنی خودكار این مهم از طریق یك سیستم رایانه ای انجام می گیرد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.