موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 45 صفحه
شماره فایل : 278 mg
در تعریف واژه كارآفرینی میان صاحب نظران اتفاق نظر وجود ندارد، در حقیقت از معنی كلمه آن نمیتوان به مفهوم واقعی آن پی برد. ریشه واژه کارآفرینی از کلمه فرانسویEntreprendre به معنای متعهد شدن نشات گرفته است. در واژه نامه وبستر1: کارآفرین کسی است که متعهد می شود خطرهای یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی اداره و تقبل کند[57].
کارآفرینی فرآیندی است که منجر به ایجاد رضایت مندی و یا تقاضای جدید می شود. کارآفرینی عبارت است از فرآیند ایجاد ارزش از راه تشکیل مجموعه ی منحصر به فردی از منابع، به منظور بهره گیری از فرصت ها[58]. پیتر دراكر در خصوص كارآفرینی چنین می گوید اكثر چیزهایی كه درباره كارآفرینی می شنوید و آمریكا را پیشرو در تفكر مدیریتی قلمداد می کنید، گزافه ای بیش نیست، نه سحری در كار است، نه رازی در میان است و نه ربطی به ژن دارد. كارآفرینی یك علم است و همچون علوم دیگر می توان آن را فرا گرفت[59].
از سویی کارآفرینی عبارت است از ایجاد ارزش از راه تشکیل مجموعه منحصر به فردی از منابع به منظور بهره گیری از فرصت ها. در اوایل سده شانزدهم کسانی را که در سمت هدایت ماموریت های نظامی بودند کارآفرین می خواندند، از آن پس برای انواع مخاطرات نیز همین واژه با محدودیت هایی مورد استفاده قرار می گرفت[60].
کارآفرینی موضوعی میان رشته ای است و در برگیرنده رویکردهای خلاقیت شناختی2، مدیریتی، روان شناختی3، جامعه شناخت4و اقتصادی می باشد. از کارآفرین و کارآفرینی تعاریف مختلفی مطرح شده است که از میان آنها سه تعریف با رویکردی جامعه شناختی، روانشناختی و مدیریتی مورد تامل قرار می گیرد[61].
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.