موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 28 صفحه
شماره فایل : 328 mg
اگر نگاهی تاریخی به پدیده بین المللی سازی داشته باشیم، می توان گفت بین المللی شدن کسب و کارها از همان زمانی شروع شد که بشر توانست به آن سوی دریاها سفر کند و کالای خود را در بازارهای خارجی عرضه کند. محققان بسیاری تلاش کردند که بین المللی سازی را با متغیرها و از جوانب مختلفی تعریف نمایند.
برخی مانند پنروز تعاریف متمرکز بر شایستگی اساسی و توجه به فرصت های موجود در بازارهای بین المللی ارائه می دهند. بین المللی سازی راهی برای استفاده از فرصت ها از این فرصت ها بر اساس شایستگی های موجود شرکت است. بین المللی شدن فرایندی است که طی آن میزان درگیر شدن شرکت ها در عملیات بین المللی افزایش مییابد (ولش ، لاوسترینن .1988).
با توجه به تحقیق رونکینن و زینکوتا تجارت در قرون اولیه به صورت بینالمللی انجام میگرفت اما قبلا هرگز اثرات مشابه مانند امروزه بر ملتها، شرکتها و افراد نداشتهاست. تحقیقات نشان میدهد معمولا سطح جهانی تجارت از سطح رشد در اقتصادهای داخلی فراتر میرود. بنابراین کشورها و شرکتها تمایل زیادی برای مشارکت در بازاریابی بینالملل دارند.
رشد و توسعه در تکنولوژی به کسب و کارها فرصتهای منحصربفردی ارائه دادهاست، هم چنین به وسیله اینترنت به عرضه و دریافت محصولات از جای دیگر دنیا کمکهایی نموده است. مشارکت در بازاربینالمللی میتواند هم برای شرکتها و هم برای کارمندان موفقیت به همراه داشتهباشد. شرکتهایی که صادرات میکنند، برای مثال سریعتر رشد میکنند، بهرهوری بیشتری دارند و کارکنانشان درآمد بیشتری دارند.
اوسلند و دیگران بیان میکنند که جهانیسازی بسیار سریع کسب و کارها در دهههای اخیر، تعداد رو به افزایشی از شرکتها را به سمت توسعه استراتژیهای ورود و حرکت به سمت بازارهای خارجی سوق دادهاست، به خاطر تغییر بازارها در آسیا و آمریکای لاتین همانند بازارهای ایستا در امریکایشمالی، اروپا و ژاپن. زمانی که یک شرکت تصمیم میگیرد تا به خارج وارد شود یا خود را توسعه دهد، باید در باره ماهیت سازمانی فعالیت هایش در کشور خارجی مورد نظر تصمیمگیری کند.
ژانگ و دیگران این عرصه را مورد بحث قرار داده و بیان میکنند که انتخاب روش ورود به عنوان یک "مقوله مرزی" مانند یک تصمیم استراتژیک ازدیدگاه یک شرکت چندملیتی در فرایند توسعه بینالمللی، در کسب و کارهای بینالمللی ملاحظه میشود. (امان هیل ،2007(.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.