موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 61 صفحه
شماره فایل : 509 mg
از ديدگاه اطلاعات اقتصادي، نظريه علامتدهي بر پايهي اين فرضيه است که سطح متفاوتي از اطلاعات محصول بين خريداران و شرکتها جريان دارد و موجب به وجود آمدن مشکل به واسطهي عدم تقارن اطلاعات ميشود (کرمانی و رائو ، 2000). عدم تقارن اطلاعاتي بر ترديد و عدم اطمينان مشتري دربارهي کيفيت يک محصول يا خدمات ارائه شده توسط يک شرکت دلالت دارد.
يک راهحل ممکن استفاده از مشخصه ها است. يک مشخصه به اين صورت تعريف ميشوديک عمل که فروشنده ميتواند براي نقل اطلاعات معتبر دربارهي کيفيت غير قابل مشاهده محصول به خريدار از آن استفاده کند (رائو و همکاران ،1999). براي مثال تبليغات ميتواند به عنوان يک مشخصه از تعهد يک شرکت دربارهي کيفيت محصول و خدمات آن به کار رود. همچنين زماني که اطلاعات لازم ديگري راجع به کيفيت محصول موجود نباشد، مشتريان نيز از ادراک خود راجع به صرف هزينه تبليغات يک شرکت به عنوان سرنخ هايي براي استنباط و حدس کيفيت آن، استفاده ميکنند.
هزينههاي زياد تبليغات توسط شرکتهايي باکيفيت بالا تحميل ميشوند که ميتوانند مخارج آن را از طريق فروشهاي آينده خود تامين کنند. چنين شرکتهايي از تبليغات به عنوان يک نشان (مشخصه) استفاده ميکنند تا اين اطمينان را بدهند که ادعاهاي آنها راجع به محصول و خدماتشان معتبر است. اگر شرکتهايي با کيفيت پايين هزينهي بالايي براي تبليغات متحمل شوند، مخارج تبليغات خود را نميتوانند تامين کنند چون مشتريان کيفيت پايين آنها را بعد از خريد تشخيص ميدهند و خريد دوباره صورت نمي پذيرد (رائو و همکاران،1999).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.