موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 35 صفحه
شماره فایل : 544 mg
آموزش به عنوان حقوق اولیه انسانها، عامل تغییر و پیشرفت جامعه است. بسیاری از روانشناسان تربیتی معتقدند که شرایط یادگیری چنان باید سازماندهی شود که هر فراگیر براساس توانایی های خود به فعالیت و یادگیری بپردازد. از آنجا که آموزش الکترونیکی می تواند به عنوان یک نوع آموزش انفرادی محسوب شود و با فراگیر محور بودن خود که وظیفه اصلی یادگیری بر دوش فراگیر بوده نه استاد، فراگیران یاد می گیرند و یا قادر هستند با توجه بر استعدادهای خود به هدف های آموزشی دست یابند.
هر سازمانی علاوه بر برنامه ریزی برای رسیدن به حد مطلوب ماموریت خود نسبت به برگزاری دوره های آموزشی مرتبط اقدام می نماید ولی در کنار دوره های آموزشی مرتبط با تخصصی، دوره هایی با اهداف رفتاری تربیتی و اخلاقی نیز برنامه ریزی می شود که خود شیوه آموزشی آموزش الکترونیکی به نوعی آموزش تربیتی اتکاء بر خود و تقویت توانایی ها و بروز استعدادهای یادگیری کارکنان سازمان ها محسوب می شود.
البته فن آوری آموزشی به عنوان یک رشته علمی همواره رو به تکامل بوده است و متخصصان این حوزه هر روز وظایف جدیدتری را برای کیفیتی متفاوت از گذشته بر عهده می گیرد. ناگفته نماند فرایند آموزش کارکنان بویژه آموزش الکترونیکی تحت تاثیر عوامل و متغییر های بسیار و متعددی از قبیل استاد، فراگیر، محیط، عرصه آموزش، روش های آموزشی، منابع آموزشی و عوامل پداگوژیک که شامل انعطاف پذیری، ابزارهای برقراری ارتباط و گفتگو، فراگیر محوری، مدیریت برنامه ها، منابع و ارزیابی است، می باشد.
از آنجا که طبیعت آموزش ضمن خدمت ایجاد اطلاعات روز و مبادله دانش می باشد، معقول است بپذیریم تحولات فن آوری اطلاعات، آموزش های ضمن خدمت کارکنان را متحول خواهد کرد و این مقوله اجتناب ناپذیر به نظر می رسد.(عگبهی 1391)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.