موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 42 صفحه
شماره فایل : 869 mg
1- بانکداری الکترونیک : در حال حاضر در کشورهای پیشرفته بیشتر دریافت ها و پرداخت ها از طریق سامانه های تمام اتوماتیک و خود کار انجام می گردد در بانکداری الکترونیکی خدمات به طور سریع و کارا به مشتریان ارائه شده و آنها مجبور نیستند ساعت ها وقت خود را دربانک ها صرف نمایند .
هر شخص می تواند در منزل یا محل کار خود به صورت 24 ساعته از طریق شبکه های اینترنتی و اتوماسیون از خدمات بانکی استفاده نماید با توجه به مزیّت های فراوانی که بانکداری الکترونیکی برای مشتریان فراهم نموده است انتظار می رود که در آینده با بالا رفتن فرهنگ استفاده از این شیوه بانکداری بین مردم و بر طرف نمودن مشکلات زیر ساختی این نوع بانکداری ، بیشتر منابع از این طریق جذب بانک ها گردد و مؤسسه هایی که سامانه های الکترونیکی پیشرفته و بدون نقص داشته باشند، در جذب منابع مالی از طریق الکترونیکی موفق تر خواهند بود. در ایران به دلیل تازه بودن بحث بانکداری الکترونیک و اعتقادات خاص مردم ،بیشتر مشتریان تمایل به مراجعه حضوری به بانک و رد و بدل پول نقد دارند.
و در کل به دلیل فراهم نبودن امکانات و زیر ساخت های لازم ،مردم کمتر از خدمات اینترنتی و الکترونیکی استفاده مینمایند.توسعه بانکداری الکترونیکی در نظام بانکی کشور مستلزم برخورداری از زیر ساخت های مناسب فنی ، انسانی و اقتصادی است لذا کلیه بانک ها و مؤسسات مالی می بایست مزیّت های استقرار بانکداری الکترونیکی را از بعد فنی ، اقتصادی ، مالی و نیروی انسانی در جهت کسب منابع بیشتر ، هدف اصلی خود قرار دهند . ( حسینی مقدم ، 1382 ، 68 – 73 )
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.