موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 38 صفحه
شماره فایل : 599 mg
سرعت، كفت، شفافت و عمومت دسترس به اطلاعات و دانش و در نتجه بهره ور و توسعه انسان، اجتماع و اقتصاد جوامع از مزاا فناور اطلاعات به شمار م آند. ظهور كاربردها جدد و گسترده نشات گرفته از فناور ها نون اطلاعات و ارتباطات، بر شوه زندگ، فرهنگ و رفتار مردم تأثر گذاشته و مفهوم جدد به نام جامعه اطلاعات را شكل داده است. تفاوت مزان بهره مند از ان فناور و نز سطح دانش و مهارت مردم، هر لحظه بر فاصله جوامع شهر و روستا افزوده و شكاف دجتال بن آنها را بزرگتر م سازد.
طرح ها همچون اجاد دفاتر پیشخوان روستایی م تواند با كاهش شكاف دجتال، مسر رسدن به جامعه اطلاعات را برا كشور هموارتر نماد. لذا توجه تام به توسعه زر ساخت ها به تنها مشكل گشا نبوده و اجاد و بهره بردار مفد از ان دفاتر با موانع و چالش ها بسار مواجه است.(همدانلو؛1388؛1) پژوهش حاضر ضمن معرف چالش ها برخ پروژه ها مشابه در جهان و بهره گر از چارچوب توسعه پوا UNDP به بررس موانع توسعه دفاتر موضوع طرح اجاد دفاتر پیشخوان روستا پرداخته و راهكارها برا موانع شناسا شده اراه نموده است.
با نظرسنج از خبرگان و تجزه و تحلل داده ها حاصل از بررس مان دستاندركاران طرح (كارشناسان و مجران) در شركت مخابرات اران، شركت پست ج.ا.ا. و پست بانك اران و شركت ها و ادارات كل تابعه آنها در سراسر كشور، نشان داده شده است كه كمبود محتوا و كاربردها مورد ناز جامعه روستا به عنوان مهمترن عامل و پس از آن ظرفت نرو انسان، ضعف هماهنگ و انسجام راهبرد، ضعف زرساخت ها، رسك سرماه گذار و ضعف بنگاه ها روستا و در نهات ضعف ساست ها موجود، موانع و روستا در اران هستند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.