موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 41 صفحه
شماره فایل : 677 mg
رهبران و سردمداران مدیریت کیفیت را می توان دمینگ، جوران و کرازبی دانست. با توجه به تعاریف و آموزش هایی که این سه محقق در زمینه مدیریت کیفیت جامع ارائه کرده اند، می توان اجرای «مدیریت کیفیت جامع» را در قالب اصول زیر بیان نمود: تمرکز بر مشتری رهبری مشارکت کارکنان رویکرد فرآیند محور رویکرد سیستمی به مدیریت بهبود مستمر تصمیم گیری بر مبنای واقعیات مدیریت روابط با تأمین کنندگان با توجه به اینکه در کتاب ها و مقالات زیادی تا کنون به اصول اجرایی مدیریت کیفیت جامع و تشریح آنان پرداخته شده است، ذکر دوباره و توصیف هر یک از این اصول در این بخش از تحقیق ضروری به نظر نمی رسد.
2-7 . رویه های اجرایی در اصول مدیریت کیفیت جامع (تزنوف و همکاران ، 2006 ) « طرح – اجرا – بررسی – اقدام » ( PDCA ) از استاندارد ISO 10014:2006 استخراج شده است. استاندارد بین المللی ISO 10014:2006 یک راهنمای جامع برای درک و بهره مندی از منافع اجرای مدیریت کیفیت جامع در قالب هشت اصل بیان شده است.
این اصول به عنوان « اصول مدیریت کیفیت جامع » نیز شناخته شده هستند . در ادامه برای هر یک از اصول، رویه های اجرایی و اطلاعات لازم ارائه می شود که مدیران با داشتن این اطلاعات و آگاهی از این رویه های اجرایی و ابزار پیاده سازی آنها، قادر به اجرای موفق مدیریت کیفیت جامع خواهند بود. پذیرفتن و انطباق دادن سازمان با اصول مدیریت کیفیت، یک تصمیم مدیریتی و در سطح استراتژیک می باشد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.