موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 113 صفحه
شماره فایل : 690 mg
واژه مقصد گردشگری برای یك كشور، منطقهای در محدوده یك كشور، یك شهر یا یك تفریحگاه ساحلی به كار برده میشود. مقصد گردشگری شامل تعدادی از عوامل است كه برای جذب بازدیدكنندگان به منظور اقامت برای گذراندن تعطیلات یا بازدید یك روزه با هم تركیب شدهاند، چهار عامل اصلی عبارتاند از: جاذبههای عمده، محیط ساخته شده، عرضه خدمات جانبی، حمایتی و محیط یا حال و هوا (لومسدن، 1387، ص 440(. مقصد را میتوان تمرکز تسهیلات و خدمت که برای رفع نیازهای گردشگر برنامهریزی شده در نظر گرفت.
به هر حال مقصد گردشگری به صورت منطقه جغرافیایی تعریف میشود که تمرکز حرکت گردشگران و تاثیرات آن را در بر میگیرد. در واقع مقصد همه جنبههای گردشگری را در برمیگیرد. تقاضا، حمل و نقل، عرضه بازاریابی یعنی جایی که جاذبهها و همه تسهیلات عرضه مورد نیاز برای گردشگران در آن یافت میشود(مهندسین مشاور شهر و خانه،1387،صص 65-64).
با مفهوم مقصد باید با احتیاط یرخورد کرد. چون لزوما همه کشور یا شهر یا منطقهای نمیتواند محلی مناسب برای گدران ایام تعطیلات باشد تا بتوان آن را مقصد نامید. آنچه که مهم است، وجود استراحتگاهی است مجهز که مجموعه کاملی از خدمات را ارائه دهد. اینکه استراحتگاه کجا قرار گرفته است، در درجه دوم اهمیت قرار دارد. جایگاهی که یک مکان خاص (مقصد) در بین عموم دارد، وسیله معرفی آن مقصد و معیاری برای ارزیابی آن است. سیمای عمومی، یک تصویر کاملا ذهنی و کلی است.
یعنی ویژگیهای فرعی یک مکان، ماهیت آن مکان و نظر مردم در مورد آن. اگر سیمای عمومی مثبت باشد، مردم از آن مکان دیدن میکنند و در غیر این صورت از رفتن به آن جا خودداری خواهند کرد. این سیمای عمومی طی چند سال ایجاد میشود. سیمای عمومی محصول تاریخ، عوامل موثر فرهنگی و همچنین افسانهها و حماسههاست. جایگاه محصول همچنین تحت تاثیر نگرشهای سیاسی داخلی و خارجی قرار دارد. مقصد گردشگری از اجزا و بخشهای مختلفی تشکیل شده که هر یک قسمتی از نیازهای گردشگران را تامین میکنند و یا اینکه به جریان فعالیت سایر بخشها کمک میکنند(مهندسین مشاور شهر و خانه،1387،صص 65-64).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.