موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 40 صفحه
شماره فایل : 701 mg
به منظور داشتن تصویری کامل از عملکرد، مجموعه ای متوازن از شاخص ها مورد نیاز است که این شاخص ها می تواند شامل عوامل داخلی- خارجی، کوتاه مدت- بلند مدت، شاخص های پولی- ظرفیت یادگیری و تحول، وظیفه ای- فرایندی، فردی- تیمی باشد.
در شکل زیر شاخص های سیستم متوازن و شاخص های سیستم سنتی نشان داده می شود. کانون توجه شاخص های سیستم سنتی عملکرد معمولاً شامل شاخص های پولی، وظیفه ای، فردی و کوتاه می باشد. شکل 2-4: سیستم اندازه گیری عملکرد متوازن در مقابل سیستم سنتی(الهی، 1390، ص 55) ابعاد مثلث عملکرد سازمانی به طور کلی، به منظور ارزیابی و اندازه گیری عملکرد به صورت متوازن لازم است بین ابعاد مثلث عملکرد سازمانی: کارایی (انجام درست کارها) و اثربخشی (انجام کارهای درست) و تحول تکاملی (توانایی تطبیق با تغییر) توازن برقرار است.
شکل زیر سازمان های متفاوت، اهداف متفاوتی را دارند، لذا شاخص های ارزیابی عملکرد آنها نیز از یکدیگر متفاوت است. هر یک از شاخص های ذیربط عملکرد سازمانی را می توان برحسب ابعاد مثلث عملکرد سازمانی ارزیابی و اندازه گیری کرد. این چارچوب اندازه گیری عملکرد، متفاوت از سیستم های اندازه گیری سنتی می باشد که عمدتاً بر بعد کارایی تاکید می کردند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.