موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 40 صفحه
شماره فایل : 743 mg
استرنبرگ برای چگونه سازمان دادن ، هدایت كردن و مدیریت كردن فعالیتهای فكری از طرف مردم ، طبقات و ویژگیهایی را بیان می كند و سیزده سبك تفكر را در پنج جنبه از خود گردانی ذهنی پیشنهاد می كند.
سه كاركرد (قانون گذار، قضایی و اجرایی) كه به ترتیب مقننه ، مجریه و قضائیه هستند و لوایح و قوانین توسط قوه مقننه یا قانون گذار وضع می شود و قوه اجرایی آنها را اعمال و اجرا میكند و قوة قضائیه برچگونگی اجرای صحیح قوانین نظارت دارد و بررسی می كند كه آیا در اجرای قوانین تخلفاتی صورت گرفته است یا نه; و همچنین چهار شكل (فرد سالار ، پویا سالار، جرگه سالار وناسالار) دوسطح (كلی نگرو جزئی نگر) و بالاخره دوگرایش (آزاد اندیشی و محافظه كار) سبكهای سیزده گانه را تشكیل می دهند.
بنا به نظریة خود گردانی ذهنی این كاركردها در فرایندهای ذهنی نیز وجود دارد . افراد نیز مانند حكومتها نیازمندند كه این كاركردها را در تفكر و درعمل ، اعمال كنند . هر فردی ممكن است در یكی از این كاركردها مسلط و غالب باشد. بنابراین ملاك و معیار اینكه فرد دارای چه نوع سبك تفكری است بستگی دارد به اینكه وی كدامیك از این روشها را ترجیح می دهد (استرنبرگ ،1994 و 1998 ، به نقل از فرخی ، 1383).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.