موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 60 صفحه
شماره فایل : 754 mg
مدل توانمند سازی کانگر و کاننگو «کانگر» و «کاننگو» بیان کردند که نیاز برای توانمند سازی هنگامی افزایش پیدا می کند که کارکنان احساس ناتوانی کنند. بنابراین مهم است که شرایط داخل سازمان هایی که کارکنان آن احساس ناتوانی می کنند را بررسی کنیم. یکی از این شرایط ، شناسایی استراتژی ها و تاکتیک های توانمند سازی می باشد.
تغییر شرایط محیطی همیشه امکان پذیر نیست لذا برای تغییر سطح توانمند سازی کارکنان، باید از استراتژی ها و تاکتیک هایی استفاده نمودند که اثر بخش اطّلاعاتی پرسنل را افزایش داد. با توجه به مطالب بالا می توان فرآیند پنج مرحله ای که دربرگیرنده شرایط و نتایج رفتاری توانمند سازی می باشد، ارائه نمود. مرحله اوّل: مشخص کردن شرایط سازمان برای پاسخ دادن به این که چرا افراد ناتوان هستند. در این مرحله به جستجوی شرایط یا موانعی که باعث ناتوانی کارکنان می گردد می پردازیم.
مرحله دوّم، با به کارگیری استراتژی ها و تکنیک هایی که هدف آن نه نتها تغییر شرایط محیطی برای پاسخ به ناتوانی کارکنان است بلکه مهم تر از آن فراهم آوردن اثر بخشی اطّلاعاتی برای کارکنان است. این مرحله با استفاده از روش ها و سبک های مختلف مدیریت و به کار گیری استراتژی هایی باعث افزایش کفایت نفس کارکنان می گردد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.