موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 64 صفحه
شماره فایل : 801 mg
مدیریت زنجیره تأمین دامنه وسیعی دارد كه شامل تأمین كنندگان جزء، تأمین كنندگان عمده ، عملیّات داخلی ، مشتریان عمده ، مشتریان جزء و مصرف كنندگان نهایی می باشند. زنجیره تأمین در كارخانه های تولیدی ، شركت های خدماتی و حتّی منازل نیز وجود داشته و آن را با عباراتی نظیر زنجیره تقاضا و یا زنجیره ارزش نیز معرّفی می نمایند. كه هدف اصلی آن ایجاد ارزش برای مصرف كننده نهایی است.
اصول نظام مدیریت زنجیره تأمین عبارتند از : اصل اوّل : تقسیم بندی مشتریان براساس خدمات مورد نیاز آنها و طرّاحی انتخاب زنجیره تأمین و عرضه ی مناسب به گونه ای كه ارائه خدمات به مشتریان در بخشهای مختلف ، سود دهی مناسب و مورد نظر را داشته باشد. اصل دوّم: تنظیم شبكه پشتیبانی با توجّه به نیاز های مشتریان و اصل سود دهی. اصل سوم: توجّه به اطلاعات بازار و همراستا نمودن زنجیره تأمین یا به عبارت دیگر برنامه ریزی تقاضا با استفاده از پیش بینی های مستمر و تخصیص بهینه منابع .
اصل چهارم : طرّاحی و تولید محصول با گرایش به نظرات و خواسته های مشتری و بالا بردن سرعت پذیرش تغییرات در زنجیره تأمین. اصل پنجم : مدیریت راهبردی منابع عرضه به منظور كاهش هزینه مواد و خدمات مرتبط با آن. اصل ششم: طرّاحی راهبرد زنجیره عرضه به گوشه ای كه قادر به پشتیبانی سطوح مختلف تصمیم گیری بوده و بتواند نمایی شفّاف از جریان محصولات، خدمات و اطلاعات را ارائه دهد. اصل هفتم : انتخاب معیار های جامع عملكرد برای سنجش میزان مؤفقیّت در دستیابی كارآمد و مؤثّر به خواسته های مصرف كننده ی نهایی (جعفر نژاد و شاه حسینی ،1385، ص67).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.