قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 48 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 215 را دانلود کنید.
افراد با سبک هویت اطلاعاتی ساختار هویت خود گشوده دارند و به طور آگاهانه و به فعال به جستجوی اطلاعات و ارزیابی آنها می پردازند و سپس اطلاعات مناسب را مورد استفاده قرار می دهند و زمانی که با بازخوردهای ناهماهنگ روبه رو می شوند، تمایل به آزمون، تجدیدنظر و انطباق ساختار هویت خود با اطلاعات و شرایط جدید را دارند (برزونسکی و کوک و آدامز، 2007).
بر اساس الگوی برزونسکی، نوجوانان با سبک هویت اطلاعاتی، سطوح بالایی از گشوده بودن را در دو سطح نشان می دهند:
الف) گشودگی نسبت به اطلاعات کلی که با نیاز به شناخت، گشودگی نسبت به عقاید مختلف و نمرات بالا در خصیصه شخصیتی گشوده بودن نسبت به تجربه مشخص می شود.
آنها نسبت به دیدگاه ها و باورهای متفاوت گشوده هستند و برای ارتباط با دیگرانی که پیشینه و عقاید متفاوتی دارند، از خود شکیبایی نشان می دهند (برزونسکی و سالیوان ، 2007، دالینگر ، 2008) سبک هویت اطلاعاتی شامل گشودگی بیشتر نسبت به عقاید و تجارب و نیاز بیشتر به صرف تلاش شناختی است.
ب) گشودگی نسبت به اطلاعات درباره «خود» و جنبه هایی از هویت شخصی، که به صورت درون نگری، تأکید بر هویت شخصی و ابرازگری شخصی آشکار می شود (برزونسکی، شوارتز و همکاران، 2007)، برزونسکی و سالیوان دریافتند که سبک هویت اطلاعاتی با تمایل نسبت به تامل «خود» شامل درون نگری، آشکارسازی محتوای هویت شخصی و گشوده بودن نسبت به احساسات و ایده آل های شخصی همراه است. سبک هویت اطلاعاتی با تفکر عقلانی – تحلیلی، نیاز بالا به شناخت، گشودگی نسبت به تجربه، آگاهی نسبت به حالت های درونی و تدبیر همراه است (دوریز و سوئننز، 2009).
سبک اطلاعاتی با یکپارچگی هویت (برمن و همکاران، 2008) احساس عامل بودن (برزونسکی و کوک، 2007) و مثبت اندیشی (فیلیپس و پیتمن، 2007) همبستگی مثبت دارد. افرادی که از این سبک استفاده می کنند، دارای اهداف شغلی و تحصیلی روشن و مشخص هستند و در محیط تحصیلی از خود مختاری، خود نظارتی، انتظار پیشرفت تحصیل، پرداخت به امور آموزشی و رشد بین فردی بیشتری نسبت به افراد با سبک های دیگر برخوردارند.
آنها کمتر در جتسجوی تایید دیگران هستند و به قضاوت های خود اعتماد دارند و به طور مستقل قضاوت می کنند، ضمن اینکه تحمل و پذیرندگی بیشتری در برخورد با افراد و موقعیت های جدید و مبهم، در مقایسه با دو سبک دیگر نشان می دهند. این افراد هنگام ورود به دانشگاه بهتر می توانند با محیط دانشگاه سازگار شوند و فشار روانی و مشکلات کمتری را تجربه می کنند و با اعضای دیگر دانشگاه به راحتی ارتباط برقرار می کنند (برزونسکی و کوک، 2007)
ادامه دارد ...