موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 35 صفحه
شماره فایل : 18 mg
شركت های مختلف دربخش های گوناگون صنعتی وخدماتی،به شكلی فزاینده گرایش به كارآفرینی شركتی به عنوان دریچه ای به سوی بهره برداری از مزایای رقابتی ماندگار نوآوری و پیشگامی هستند (كوراتكو و همكاران ؛ 2005 ) . استیونسون و جاریلو ( 1990 ) بیان داشتند كه كارآفرینی گرایشی در جهت شناخت فرصت هاست (به نقل از دیوید اودرتچ ، 2012 ) .
-13 فرهنگ سازمانی و نوآوری : یك فرهنگ با گرایش نوآوری، اصولاً به عنوان نیاز به حداكثر نمودن ایده های نوآور كه در یك دوره معین پدیدار می گردد، تعریف می شود. یكی از تعاریف دقیق تر اشاره دارد كه فرهنگ نوآوری به عنوان یكی از راه های تفكر و رفتاری است، كه ارزش ها و گرایش های یك سازمان را ایجاد، توسعه و بنا می گذارد و شامل پذیرش و حمایت از ایده ها و تغییرات بهبود دهنده در عملكرد و كارائی شركت می باشد، حتی اگر این تغییرات به معنی تضاد با رفتار سنتی و مرسوم باشد.
فرهنگ سازمانی، مجموعه ای از معانی مشترك است با ویژگی هایی كه نظام ارزشی حاكم برسازمان را تشكیل می دهد و باعث تمایز سازمانی از سازمان دیگر می شو د. در واقع همان عاملی است كه شیوه انجام امور را تعیین می كند و حال و هوایی است كه هر تازه واردی در سازمان، آن را حس می كند . این فرهنگ آنقدر قوی است كه ناخودآگاه در وجود فرد رخنه كرده و تفكر و رفتار سازمانی وی را تشكیل می دهد ( آزادی و ارشدی ؛ 1388، 5 ) .
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.