موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 60 صفحه
شماره فایل : 120 mg
هوش مصنوعی5 هوش مصنوعی را باید عرصه پهناور تلاقی و ملاقات بسیاری از دانش ها، علوم و فنون قدیم و جدید دانست.ریشه ها و ایده های اصلی آن را باید در فلسفه، زبانشناسی، ریاضیات، روانشناسی، نورولوژی و فیزیولوژی نشان گرفت و شاخه ها، فردها و كاربرد های گونه گونه و فراوان آن را در علوم رایانه، علوم مهندسی، علوم زیست شناسی و پزشكی، علوم ارتباطات و زمینه های بسیار دیگر.هدف هوش مصنوعی به طور كلی ساخت ماشینی است كه بتواند ((فكر)) كند.
اما برای دسته بندی و تعریف ماشین های متفكر، می بایست به تعریف ((هوش)) پرداخت.همچنین به تعاریفی برای((آگاهی)) و ((درك)) نیازمندیم و در نهایت به معیاری برای سنجش هوش یك ماشین نیازمندیم. با وجودی كه برآورده سازی نیازهای صنایع نظامی، مهمترین عامل توسعه و رشد هوش مصنوعی بوده است، هم اكنون از فرآورده های این شاخه از علوم در صنایع پزشكی، رباتیك، پیش بینی وضع هوا، نقشه برداری و شناسایی عوارض، تشخیص صدا، تشخیص گفتار و دست خط و بازی ها و نرم افزار های رایانه ای استفاده می شود. مباحث هوش مصنوعی پیش از بوجود آمدن علوم الكترونیك،توسط فلاسفه و ریاضیدانانی نظیر بول6كه اقدام به ارائه قوانین و نظریه هایی در باب منطق نمودند، مطرح شده بود.
در سال 1943با اختراع رایانه های الكترونیكی، هوش مصنوعی دانشمندان را به چالشی بزرگ فرا خواند. به نظر می رسید، فناوری در نهایت قادر به شبیه سازی رفتارهای هوشمندانه خواهد بود. با وجود مخالفت گروهی از متفكرین با هوش مصنوعی كه با دیده تردید به كارآمدی آن می نگریستند تنها پس از 4 دهه، شاهد تولد ماشین های شطرنج باز و دیگر سامانه های هوشمند در صنایع گوناگون هستیم. نام هوش مصنوعی در سال1965 میلادی بعنوان یك دانش جدید ابداع گردید. البته فعالیت در زمینه این علم از سال 1960 میلادی شروع شده بود ولی تعریف دقیقی كه مورد قبول همه دانشمندان این علم باشد ارائه نشده است.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.