موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 37 صفحه
شماره فایل : 221 mg
از رهبران انتظار میرود سیستم های ایجاد کنند که اعضا ادراک باز بودن فضا، عدالت و دغدغه کنند. در یک سازمان اخلاقی و عادلانه تصمیماتی که رهبران اتخاذ میکنند باید انعکاس دهنده رفتار منصفانه آنان با افراد و اهمیت دادن به رفاه کارکنان و نیز مسئولیت پذیری نسبت به اجتماع بزرگتر بیرون باشد سبک های رهبری متفاوت، نشان دهنده سبک های متفاوت تصمیم گیری و تمرکز بر نوع خاصی از عدالت سازمانی هستند.
رهبر تبادل گرا مدیر کارائی است که در پی ارتباطات شفاف و حل سریع مسائل و پاداش دادن به زیردستان است. توجه رهبر تحول گرا به این است که چگونه سازمان مزایا را توزیع کرده و کارکنان را در تصمیم گیری مشارکت دهد. از این رو رهبر تبادل گرا تمرکز خود را بر ایجاد سیاست ها، پشتیبانی از عناصری قرار می دهد که عدالت ساختاری را رشد می دهد. از سوی دیگر رهبر تحول گرا،شخصیتی کاریزماتیک، باهوش و القاکننده است. یک رهبر تحول گرا تمایل فراوانی به عدالت اجتماعی دارد زیرا توجه اصلی او به نیازها و رفاه کارکنان است و می خواهد باز و پاسخگو باشد.
(اسمعیلی گیوی1387: 214) 2-10) ابعاد محتوایی ساختار عدالت سازمانی تمرکز 2- پیچیدگی3- رسمیت 4- اهداف و استراتژیها 5- محیط6- فناوری7- اندازه 8- صاحبان قدرت 2-10-1)تمرکز: در همین امتداد، نظریه عدالت باید بتواند مراتب تمرکز را به گونه ای تعریف نماید که امکان نیل به رفتارهای عادلانه را تسهیل کند، یعنی تمرکز باید هم در خدمت اهداف سازمان و هم در خدمت تحقق عدالت باشد.(پورعزت،قلی پور1387: 236 ) 2-10-2) پیچیدگی: مراتب پیچیدگی مورد نیاز باید با رویکردی عادلانه تعیین شود.
پیچیدگی ساختار به شدت بر هزینه های اداری سازمان می افزاید، نظریه عدالت باید مشخص کند که هرسازمان تا چه حد می تواند بر مراتب پیچیدگی خود بیافزاید یا از آن بکاهد ودر عین حال متعهد به عدل باقی بماند. .(پورعزت،قلی پور1387: 237 )
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.