قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 48 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 215 را دانلود کنید.
نوجوانان با سبک هویت اطلاعاتی روابط بین فردی سنجیده تری دارند. آنها تحمل بیشتری نسبت به عقاید مختلف ابراز می دارند و نیاز کمتری به تأیید دیگران برای کسب اطمینان نسبت به خود دارند (برزونسکی و کوک، 2007).
افراد با سبک هویت هنجاری، نمرات کمتری را در روابط بین فردی سنجیده به دست می آورند در نظر اول، ممکن است این نکته با تمایل این افراد به تمرکز روی انتظارات اجتماعی و توصیه های دیگران همخوانی نباشد (بروزنسکی، 2007).
اگرچه این گروه با افراد سبک اطلاعاتی در روابط با همسالان قابل مقایسه هستند، اما نمرات آنها در تحمل و خودمختاری عاطفی به صورت معناداری پایین تر است. این گروه به دلیل کاستی در خودمختاری عاطفی، ارزش ها و اهداف دیگران را به منظور اجتناب از احساس گناه و کسب رضایت افراد مهم، درونی می کنند.
در حالی که ارزش ها هدف هایی که با سبک هویت اطلاعاتی درونی می شوند، با رفتارهای خود تعیین گر و پذیرش مسؤولیت شخصی هم بستگی دارد (سوئنز و همکاران، 2008) افراد با سبک هویت مغشوش – اجتنابی، با مشکلاتی برای تشکیل روابط دوستی و حفظ شبکه ای از حمایت های اجتماعی روبه رو هستند. آنها روابط ضعیفی را با همسالان برقرار می کنند و روابط اجتماعی سطح پایینی از نظر صمیمیت، گشودگی، شکیبایی و اعتماد دارند (برزونسکی، 2007).
افراد مغشوش – اجتنابی، هنگام ورود به دانشگاه به دلیل ضعف در برقراری و نگهداری شبکه های حمایت اجتماعی و فقدان صمیمیت، انعطا ف پذیری و اعتماد به دیگران، مشکلات اجتماعی و تحصیلی زیادی را تجربه می کنند. (برزونسکی، 2008)
سبک های پردازش هویت و سن با افزایش سن استفاده از سبک هویت اطلاعاتی افزایش می یابد و در سنین پایین تر تمایل بیشتری به استفاده از سبک هنجاری یا سبک مغشوش – اجتنابی دیده می شود (برزونسکی و نی میر 2007) تحقیقات روی تحول مفروضه های معرفت شناختی نیز نشان می دهد که افراد در جریان رشد، از یک دیدگاه معرفتی واقع گرایانه نسبت به حقیقت مطلق، به دیدگاه های ذهنی و تفسیری از واقعیت نسبی دست می یابند (برزونسکی، 2005).
برزونسکی (2008) گزارش کرد که افراد با افزایش سن، نمرات بالاتری در سبک هویت اطلاعاتی و نمرات پایین تری در سبک هنجاری کسب می کنند. این یافته ها با احتمال تغییرات تحولی در هویت همخوانی دارد.
ادامه دارد ...