قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 94 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 258 را دانلود کنید.
برنامه مدیریت تغییر به طور معمول چهار استراتژی اساسی را به کار می گیرد:
اجتناب از فشار زیاد برای رشد (تغییر) : به جای سرعت بخشیدن به رشد باید سرعت آن را کاهش داد. در مرحله اول رشد، زمانی را به مذاکره درباره محدودیت هایی که در اجرای طرح تغییر با آن برخورد می کنید اختصاص دهید آینده نگری: الگوی محدودیت های رشد (تغییر) به ما توصیه می کند که برای شناختن چالش های پیش رو به جلو نگاه کنیم و منابع و ماهیت مقاومت و تأثیر بالقوه آن ها را بر گروه بشناسیم. گرفتن بازخورد (ارزیابی صحت نتایج فعلی) : کسانی که شروع به تغییر می کنند پاسخی برای چالش های پیش رو ندارند. پاسخ از دل آزمایش و تجربه بیرون می آید.
تعدیل اهداف از طریق ایجاد الگوهای ذهنی: بافکر کردن به این موضوع که چرا افراد در مورد تغییر و ابهام مقاومت می کنند، می توان از الگوهای ذهنی برای عملیاتی نمودن اهداف استفاده نمود(طباطبایی و همکاران،1388).
فرلیه و همکاران با تعریف و ارائه یک معیار ارزیابی تجربی به منظور قضاوت راجع به چگونگی رخداد تغییر در یک مقیاس، دو نوع اصلی از استراتژی های اجرای تحول دگرگون ساز را مورد تاکید قرار داده اند که عبارت اند از :
-1 استراتژی اجرای کلان یا همزمان که بر مبنای آن تغییرات چندگانه و تعاملی در مقیاس وسیع و در گستره سیستم، اجرا می شوند.
-2 استراتژِی اجرای جزئی که بر اساس آن اعمال تغییر به صورت جزئی، در مقیاس محدود و غیر سیستمی است(میرسپاسی و قهرمانی،1390).
سازوکارهای بکار رفته در پیاده سازی تغییرات بزرگ باید کاملاً قابل درک و گویا باشند. از این رو برخی از شرکت ها تمایل بیشتری به پشتیبانی از پروژه های تدریجی و قابل پیش بینی نشان می دهند.( Alblas and Wortmann,2012)
ادامه دارد ...