موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 48 صفحه
شماره فایل 659
در دیدگاه، منش شناسي از راه روان تحليلگري، خصوصيات روان آزردگي (يا منش روان آزردگي) نتيجه سازگاري غيركافي غرايز با واقعيت اجتماعي است. اگر كشاننده هاي ليبيدويي به كيفيت هاي سازگار شده ي اجتماعي و نسبتاً پايدار تغيير حالت دهند، مي توان از منش غير روان آزرده سخن به ميان آورد.
در هر حالت تشخيص و تفاوت بين منش بهنجار (متعادل) و روان آزرده كاملاً متغير است و در درجه ي اول بستگي به ميزان كمبود سازگاري دارد (فروم 1997؛ ترجمه ي تبريزي،1380). از نظر آدلر زندگاني در اجتماع از يك سو مستلزم محدوديت هاي متقابل و هدف هاي فردي برتر بلافاصله و فوري است و انسان را مجبور به همياري و همكاري مي نمايد.
از سوي ديگر، اين نوع از زندگاني تنها شكل موجوديتي است كه بتواند "ايمني "وي را فراهم سازد. بدين ترتيب در كنار رنج ها، يعني احساسات ناتواني و كهتري، مرهمي نيز نهاده شده است و آن توحيد كامل با گروه اجتماعي است. به نظر آدلر اين يكپارچگي يا توحيد با گروه در هر فرد سالم بر اثر تمايل عميقي كه ناشي از انگيزه ي اجتماعي زيستن است و انسان را به دوست داشتن و پذيرفتن ديگري و همكاري و تعاون و در نتیجه سازگاری مي كشان،د تسهيل مي گردد (به نقل از منصور، 1389).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.