موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 27 صفحه
شماره فایل : 267 mg
مطالعات اقتصاد دانان بیان گر آن است که رشد درآمد سرانه را نمی توان به تنهایی مربوط به افزایش نیروی کار و موجودی سرمایه ی شاغل و به کار رفته تلقی کرد، توافق کلی به این نکته وجود دارد که بخش مهمی از رشد مشاهده شده نتیجه مسلم پیشرفتهای فنی است، به طوری که اکنون برخورداری از منابع اولیه ی رایگان و نیروی کار ارزان رفته رفته اهمیت خود را به عنوان مزیت نسبی در تولید و تجارت از دست داده است (امینی، 386). بنابراین تمام کشورها تلاش می کنند تا با روش های تولید از طریق گسترش قابل ملاحظه ی فعالیت های تحقیق و توسعه ی داخلی و جذب تحقیقات خارجی به تدریج ظرفیت های اقتصادی خود را به تولید محصولات متنوع تر اختصاص دهند (شاه آبادی، 384).
اصل ثابتی در فرهنگ سرمایه گذاری وجود دارد مبنی بر اینكه سرمایه از ریسك و خطر گریزان است و به سوی بازده و سود تمایل دارد . به همین خاطراست كه سرمایه گذاران ریسك گریز از ورود سرمایه خود به جایی كه خطر و ریسك وجود دارد یا افق نامشخصی در برابر سود و اصل سرمایه شان هست، امتناع می كنند. اما آیا می توان جایی را پیدا كرد كه سرمایه گذاری در آن ریسك نداشته باشد؟ ریسك و خطر از دست دادن اصل و فرع سرمایه در همه جا هست، بعضی سرمایه گذاری ها پر خطرند و ب رخی كم خطر.
سرمایه گذار با توجه به میزان خطر و ریسك سرمایه گذاری، انتظار سود و بازده متناسب ر ا دار ا می باشد. معمولا سرمایه گذاران به وسیله تجزیه و تحلیل های مالی خود به دنبال بازده متناسب با توجه ریسك مربوط می باشند .
در یك بازار متعارف كه در آن عوامل بازار واجد اطلا عات می باشند، بازده بالا همواره ریسك بالاتری را نیز به دنبال خواهد داشت . این موضوع موجب می شود كه همواره تصمیم گیری جهت سرمایه گذاری بر اساس روابط میان ریسك و بازده صورت گیرد و یك سرمایه گذار همواره دو فاكتور ریسك و بازده را در تجزیه و تحلیل و مدیریت سبد سرمایه گذاری های خود مدنظرقرار دهد . به عبارت دیگر، سرمایه گذاری به عنوان یك تصمیم مالی همواره دارای دو مؤلفه ریسك و بازدهی بوده كه مبادله این دو تركیبهای گوناگون سرمایه گذاری را عرضه می كند.
از یك طرف، سرمایه گذاران به دنبال بیشینه كردن عایدی خود از سرمایه گذاری هستند و از طرف دیگر ، با شرایط عدم اطمینان حاكم بر بازارهای مالی مواجه می باشند كه عامل اخیر، دستیابی به عواید سرمایه گذاری را با عدم اطمینان مواجه می سازد (دیاکون ،2001).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.