موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 127 صفحه
شماره فایل : 306 mg
ارتباطات مصرفکننده-برند به صورت پیوندی میان شخص و یک برند که به صورت داوطلبانه انتخابشده و نیز به صورت یک وابستگی میان این دو تعریف میشود. یک رابطه میان مصرفکننده و برند در نتیجه انباشتگی تجربههای مصرف بهوجود میآید.
مارتین (1998)، نشان داد که ارتباطات مصرفکننده-برند از طریق تجربیات حسی مثبت توسعه مییابد. بعلاوه فورنیر (1998) نیز اشاره کرد که داشتن تجربیات عاطفی با برند میتواند ارتباطات مصرفکننده و برند را بهبود بخشد. همچنین الوود (2000) بیان کرد که روشهایی که افراد برای گریز از روزمرگی در پیش میگیرند، برای مثال استفاده از بازیهای کامپیوتری، خود نوعی تجربه فکری است که به برندها اجازه میدهد تا با زندگی مصرفکنندگان پیوند بخورند.
همچنین ارتباطات مصرفکننده-برند به عنوان یک جنبه منطقی و توسعهیافته از مفهوم شخصیت برند مطرح است. فورنیر (1994) بیان کرد که شخصیت برند میتواند به طور سیستماتیک شدت رابطه میان مصرفکننده-برند را تحتتاثیر قرار دهد و همچنین آکر ادعا کرد که شخصیت برند میتواند با خودگشودگی و مزایای عاطفی برند مرتبط باشد(Chang & Chieng, 2006). رویکرد ارتباطی خود به عنوان یک استراتژی محتمل و قابلاجرا در بازار انبوه مصرفکننده مورد تائید قرار گرفته است.
در این ارتباط آمیخته بازاریابی میتواند به عنوان یک اساس برای توسعه ارتباطات با مصرفکنندگان مورد استفاده قرار گیرد. مصرفکنندگان ارتباطات خود با برندها را بر اساس خصوصیات مختلف این برندها و نیز بر اساس ادراکات و رفتارهایی که نسبت به آنها دارند شکل میدهند.
در نتیجه فقدان امید به سازگاری و یکیشدن با جهان امروز، دنیای پستمدرن افراد بشری را به زندگیکردن با و لذتبردن از تجربیات پراکنده و چندپاره جهان پیرامونشان فرامیخواند. به همینترتیب مصرفکنندگان دیگر از برندها نه برای کاربردشان، بلکه به دلیل معانی سمبولیک آنها استفاده میکنند(Veloutsou &Moutinho, 2009).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.