موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 81 صفحه
شماره فایل : 560 mg
بطور کلی شانزده مرحله و فعالیت بالقوه برای معرفی و پیادهسازی مدیریت دانش وجود دارد که باید با توجه به شرایط سازمان، تعداد مناسبی از این فعالیتها در پیادهسازی مدیریت دانش، انتخاب و به طور تکراری یا دورهای دنبال شود. این فعالیتها عبارتند از ( ویگ ، 1999) : 1) به دست آوردن جلب نظر مدیریت. برای موفقیت مدیریت دانش، کسب پذیرش و تعهد مدیریت و نیز حمایت پیاپی او از طرح، دارای اهمیت فراوانی است. برای بدست آوردن این تعهد و حمایت، گروه مدیریت دانش باید بتواند، پیوند محکمی بین طرحهای مدیریت دانش با اهداف، احتیاجات و قابلیتهای حقیقی حال و آینده سازمان برقرار کند. 2) ترسیم چشم انداز دانش.
شناخت طبیعت و نقاط قوت و ضعف داراییهای دانش شرکت و شرایط از دید رهبری شرکت و عملیات ها و فشارهای بازار و فرصتها. 3) برنامهریزی استراتژی دانش. تعیین چگونگی حمایت مدیریت از استراتژیهای شرکت یا واحد کار و ترسیم هدفهای مدیریت دانش و اولویتها و منافع مورد انتظار. 4) ایجاد و تعریف گزینهها و ابتکارات بالقوه وابسته به دانش.
شناخت فرصتها برای پیشرفت، مثل فرصتهایی برای افزایش درآمد، ساختن محصولات و خدمات جدید، ترمیم تنگناهای دانشی و دیگر فعالیتهای مربوط به دانش به وسیله حمایت از بخش مربوط و تنظیم اولویتها برای شرکت و بازسازی تأثیرات و سود مورد انتظار از آنها. 5) توصیف انتظارات از سود برای ابتکارات مدیریت دانش. تعیین انتظارات برای اولویت بندی، هدایت، اجرا و نشان دادن تأثیر تلاشهای مدیریت دانش.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.