موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 88 صفحه
شماره فایل : 684 mg
مدل مدیریت دانش نوناکا و تاکچی(1995) دانش آشکار به دانش پنهان بیرونی کردن اجتماعی کردن دانش پنهان از ترکیب کردن درونی کردن دانش آشکار نوناکا و تاکچی موفقیت شرکتهای ژاپنی را در تحقق خلاقیت و نوآوری مطالعه کردند.
آنها پی بردند که این موفقیت به هیچ وجه حاصل دانش آشکار نیست. از دیدگاه آنها، نوآوری سازمانی اغلب حاصل دانش پنهان است. در این مدل طیف پنهان/آشکار اشکال دانش و مدل فرد/گروه/سازمان یا سه سطحی تسهیم دانش، هر دو به منظور خلق دانش و نوآوری مورد نیازند. نوناکا و تاکچی بحث می کنند که اساس موفقیت شرکتهای ژاپنی در نوآوری، مدیریت دانش پنهان است. فرآیند خلق دانش. نوناکا و تاکچی مدیریت دانش را به عنوان فرایند خلق دانش در نظر می گیرند.
طبق این مدل، خلق دانش همیشه از فرد شروع می شود، دانش شخصی یا خصوصی(که عمدتا پنهان است) به دانش سازمانی ارزشمندی تبدیل می شود. در دسترس قرار دادن دانش فردی برای سایر افراد سازمان، در مرکز مدل مدیریت دانش نوناکا و تاکچی قرار دارد. این فرایند خلق دانش به طور مستمر در همه سطوح سازمانی اتفاق می افتد.طبق نظر نوناکا و تاکچی چهار حالت تبدیل دانش وجود دارند که "موتور فرایند خلق دانش را ایجاد می کنند"(شکل 2-2).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.