موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 64 صفحه
شماره فایل : 839 mg
در ذیل نمونه هایی از عوامل موثر بر وفاداری آورده شده است : • تمایل در تغییر برند خدماتی تغییر برند خدماتی، تمایل به تغییر برند خدماتی، وفاداری مشتری و تمایل به خرید مجدد، همه به هم مرتبط هستند؛ در حالی که وفاداری مشتری، حفظ و تمایل به خرید مجدد، مطلوبیت خروجی های عرضه کننده را نشان می دهند؛ تغییر برند خدماتی و تمایل به تغییر برند اشاره به مطلوب نبودن خروجی ها دارند؛ سمباندم و لورد بیان میکنند که تغییر برند خدمات تمایل شخص به تغییر عرضه کننده فعلی خدمات با دیگری یا رقبا را نشان میدهد (سعیدنیا و همکاران، 1391، ص ص117-118).
هاوول (2004) معتقد است درحالیکه وفاداري به برند تاثیر مستقیمی بر تداوم و پایداري بلند مدت یک برند دارد؛ اما از طرف دیگر، تغییر دادن برند به دلیل کاهش میزان وفاداري به برند و پذیرش فزآینده دیگر برندها، اتفاق می افتد طوري که تمایل مصرف کنندگان براي استفاده از دیگر برندهاي جایگزین افزایش مییابد. اهرنبرگ (1998) بر این اعتقاد است که وفاداري اساسا وجود ندارد و مفهوم معتبري نیست. این نظر همچنین توسط کلین (2001) و همچنین ترویدي و مورگان (1996) که به بحث درمورد اهمیت تغییر از برند و مثالهایی از مواردي که حتی وفادارترین مشتریان برند، تغییر می یابند، پرداخته بودند مورد حمایت قرارگرفت. رفتار تغییر دادن برند به واسطه انگیزه هاي درونی و بیرونی تحت تاثیر قرار میگیرد (صفر زاده، 1390، ص74).
همچنین با مطالعه عوامل موثر بر وفاداري مشتریان، تولیدکنندگان درمی یابند که چگونه میتوانند دربارهی محصولات مصرفی که دائماً در حال تغییر و تحول میباشد، با دست گذاشتن بر روي ابعادي که از نظر مشتریان داراي اهمیت بیشتري است، در جذب مشتریان و ایجاد مشتریان وفادار، به موفقیت بیشتري دست یابند (صفر زاده، 1390، ص68) ؛
همچنین بسیاری از مطالعات، شاخص موانع تغییر برند را بررسی کردهاند. کرونین و تیلور در یافتند که کیفیت خدمات، رضایت و هزینه های تغییر محتمل ترین موانع تغییر برند مصرف کننده هستند؛ همچنین کولگیت، لانگ و کیونی دریافتند که کیفیت خدمات و موانع تغییر برند، دو عاملی هستند که از فعالیت های تغییر برند خدمات جلوگیری می نمایند؛ از عوامل موانع تغییر برند خدمات می توان از هزینه های تغییر، سرمایه گذاری برای ایجاد رابطه و کمبود جایگزین های جذاب نام برد (سعیدنیا و همکاران، 1391، ص118).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.