موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 46 صفحه
شماره فایل 662
در بخش آزمون های هوش هیجانی، آزمون های زیر مورد توجه پژوهشگران قرار گرفت: الف) آزمون هوش هيجاني برادبري- گريوز : از این آزمون در سال 2005 توسط برابری – گریوز ساخته شد. اين آزمون داراي 28 ماده است كه به 5 مقياس هوش هيجاني كلي، خودآگاهي، خود مديريتي، آگاهي اجتماعي و مديريت روابط، تقسيم مي شود. شيوه ي نمره گذاري آزمون با استفاده از مقياس 6 نقطه اي از 1 تا 6 انجام مي شود. جمع نمراتي كه آزمودني در هر يك از سوالات كسب مي كند نمره كل آزمون را تشكيل ميدهد.
براي استاندارد كردن، دستیابی به نرم های لازم و تعیین عوامل تشکبل دهنده ی آن با توجه به فرهنگ ایرانی آن كاري جدي صورت نگرفته است(برادبری و گریوز،2005). ب) آزمون هوش هیجانی بار – آن : این آزمون توسط بار- آن در سال 1980 تدوین گردید. این پرسشنامه دارای 133 سوال است که در ایران نسخه 90 مادهای از آن تهیه شده و ضریب همسانی درونی آن مناسب گزارش شده است.
این پرسشنامه دارای 15 زیرمقیاس است که در 5 حیطه کلی قرار میگیرند. این پنج حیطه عبارتند از: مولفه درون فردی، مولفه بین فردی، مولفه سازگاری، مولفه مدیریت استرس، مولفه خلق عمومی. نحوه نمره گذاری در این پرسشنامه از 5 به 1(کاملاً موافقم تا کاملاً مخالف) انجام می شود و نمره کل آزمون نیز برابر با مجموع نمرات 15 مقیاس می باشد که حداقل نمره برای آزمودنی ها 90 است. اعتبار و روایی آلفای کرونباخ برای کل آزمون 93% میباشد(بار - ان و پاركر ، 2000).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.