موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 41 صفحه
شماره فایل : 36 mg
تئوری ساختار سرمایه بیانگر آن است كه هر شركت یك ساختار سرمایه مطلوب دارد، ساختاری كه میتواند ارزش شركت را به حداكثر و هزینه سرمایه را به كمترین مقدار ممكن برساند ولی در مورد تصمیمگیری های مربوط به ساختار سرمایه چند مسئله ضد و نقیض وجود دارد و اینكه برای تعیین ساختار سرمایه شركت به صورتی دقیق، نمیتوان از این تئوری استفاده كرد. از آنجا كه شركت ها نمیتوانند ساختار سرمایه مطلوب را بصورتی مطلوب تعیین كنند، مدیران ناگزیرند هنگام تجزیه و تحلیل های كمی از قضاوت های شخصی استفاده كنند.
این تجزیه و تحلیل های مبتنی بر قضاوت های شخصی مستلزم به كار بردن عوامل مختلف میشود كه در ذیل به اهم آنها اشاره میشود: محافظهكاری مدیران وامدهندگان و نگرش سازمان هایی كه رتبه اعتباری شركت ها را تعیین میكنند. ظرفیت وام ذخیره و انعطافپذیری مالی كنترل ریسك تجاری نرخ رشد سودآوری مالیات شرایط بازار مدیران و سرمایهگذاران درباره آینده شركت اطلاعات همانندی دارند (اطلاعات متقارن) ولی اغلب مدیران اطلاعات بیشتری دارند. این پدیده را اطلاعات نامتقارن مینامند كه بر ساختار سرمایه اثر مهمی میگذارد.
در این تئوری به صراحت بیان میشود كه برای تامین مالی «سلسله مراتب قدرت» وجود دارد. شركتی كه آینده بسیار خوبی دارد، ترجیح میدهد سرمایه مورد نیاز را از طریق وام تامین كند. در حالی كه شركتی كه آینده خوبی را پیشبینی نمیكند، ترجیح میدهد كه سرمایه مورد نیاز خود را از طریق انتشار سهام تامین كند و شركت ها باید ظرفیت بالقوه گرفتن وام برای خود را نگه دارند تا در صورت مساعد بودن شرایط (برای تامین مالی) اوراق قرضه منتشر كنند و نه این كه به ناگزیر سهام عادی منتشر كنند و شرایط را نامساعد كنند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.