موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 30 صفحه
شماره فایل : 72 mg
هو و همکاران(2006) بر اساس مطالعاتی که در خصوص عوامل تعیینکننده حقالزحمه حسابرسی انجام دادند، نتیجه گرفتند که رابطه پیچیدهای میان ساختار مالکیت و حقالزحمه حسابرسی برقرار است. [52]. مطالعات پیشین بیشتر بر تأثیر مالکان داخلی (میزان سهامداران دارای کنترل و مدیریت) بر حقالزحمه حسابرسی تمرکز داشتند.
به عنوان مثال چن و همکاران (1993) ثابت کردند که میزان بالای مالکیت خودی، مسئله نمایندگی میان مدیر و سهامداران را کاهش میدهد. آنها با استفاده از نمونه اولیه شامل 985 شرکت انگلیسی پذیرفتهشده در بورس و تقسیم آن به دو گروه شرکتهای بزرگ و کوچک، نشان دادند که مالکیت داخلی باعث کاهش حقالزحمه حسابرسی در نمونه اولیه و نمونه شامل شرکتهای بزرگ میگردد.
فیرث (1997) با استفاده از یافتههای چن و همکاران (1993)، مطالعه مشابهی را بر روی شرکتهای نروژی انجام داد. اما ارتباط معناداری میان تمرکز مالکیت خودیها و حقالزحمه حسابرسی نیافت. در فرانسه نیز پیوت (2001) ارتباط معنیداری میان مالکیت خودیها و انتخاب مؤسسات حسابرسی بزرگ(کیفیت حسابرسی) نیافت. در نهایت نیمی (2005) مدل مورد استفاده در پژوهش چن و همکاران (1993) را بر شرکتهای فنلاندی آزمون نمود و مشاهده کرد که میان حقالزحمه حسابرسی و ترکیب مالکیت مدیریتی و غیر مدیریتی، رابطه معناداری وجود ندارد. زیرا مالکیت مدیریتی و غیر مدیریتی باید اثرات معکوسی بر حقالزحمه حسابرسی داشته باشند.
وی پس از تمایز قائل شدن میان شرکتهایی که توسط مدیران کنترل میشدند در مقابل آنهایی که توسط مالکان خارجی و یا دولت کنترل میشدند، دریافت که؛ 1) یک رابطه منفی معنیدار میان حقالزحمه حسابرسی و کنترل مدیریتی وجود دارد. 2) یک رابطه مثبت معنیدار نیز میان شرکتهایی با کنترل سهامداران خارجی و دولت و حقالزحمه حسابرسی وجود دارد. [52].
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.