موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 56 صفحه
شماره فایل : 256 mg
براي آموزش منابع انساني آثار زيادي مطرح مي شود كه برخي از رايج ترين آن ها عبارتند از: - هزينه هاي منابع انساني را به حداقل ممكن كاهش مي دهد. - عملكرد فردي، تيمي و مشاركتي را بر حسب ستاده، كيفيت، سرعت و به طور كلي بهره وري بهبود ميبخشد.
- انعطاف عملياتي را به وسيله توسعه دامنه مهار تهاي ارائه شده به منابع انساني بهبود مي بخشد. - امتيازات سازمان را براي جذب و نگهداري منابع انساني شايسته افزايش مي دهد. - توانمندي و شايستگي منابع را بالا مي برد. - به افزايش سطح ادراك تغييرات اداري- سازماني كمك مي نمايد و دانش و مهار تهاي لازم را براي منابع انساني به منظور تطبيق با شرايط جديد مهيا مي كند (حاج کریمی و رنگریز ،1378: 87).
اصول عام آموزش منابع انساني بر همه انواع آموزش ها، اصولي حاكم است كه مربيان و مديران به استناد آن برنام ههاي درسي و آموزشي خود را طراحي مي كنند. توجه و تامل در اين اصول براي مديران آموزش سازما ن ها الزامي است.
آنان بدون توجه به اين اصول اساسي ممكن است به خاطر حجم گسترده فعاليت هاي اجرايي روزمره، آموزش را از روح واقعي خود تهي كنند و فقط با مراعات برخي رهنمودهاي ساده و اقدامات سطحي، به طراحي و اجراي دور ههاي آموزشي بپردازند كه فاقد اثربخشي كافي به معناي واقعي باشد . برخي از اين اصول عبارتند از: • فعال بودن يادگيرنده: مطالعات نشان مي دهد كه يادگيري اثربخش و پايدار هنگامي رخ مي دهد كه نقش اصلي يادگيري با كارآموز باشد .
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.