موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 50 صفحه
شماره فایل : 781 mg
به اعتقاد اندیشمندان ارکان کلیدی مفهوم اعتماد عبارتند از: صداقت : که به معنی همان درستکاری می باشد و در ارزیابی قابلیت اعتماد دیگران، صداقت مهمترین عامل است. 2-3-7-2- صلاحیت : که تمام دانش و مهارت های فنی و میان فردی را در بر می گیرد. -ثبات : که به قابلیت اعتماد، پذیری، قابلیت پیش بینی شوندگی و قضاوت خوب در اداره کارها برمی گردد. 2-3-7-4- وفاداری :که به معنی تمایل برای حمایت و تامین منابع دیگران است. صراحت :
یعنی اعتماد به کسی که تمام حقیقت را بازگو می کند .(Robbins, 2005, p145). 2-3-8- اعتماد به مدیران ارشد از دیدگاه ساشكین ( 1990 ) اعتماد به مدیران عبارت است از "سطح اطمینانی كه كاركنان در قبال مدیران سازمان احساس می كنند و میزان اعتقاد كاركنان به آنچه مدیران به آنها می گویند" اعتماد در سازمان زمانی به وجود می آید كه كاركنان احساس اطمینان كنند .(Chughtai & Buckley, 2009). كه نتایج تلا شهایشان برایشان مؤثر است و اهداف فرد و سازمان در یك راستا قرار گیرد .
زمینه های متعددی برای مطالعه متغیر اعتماد با سایر موضوعات مانند نگر شها، رفتارها و شایستگی ها وجود دارد.(Laka-Mathebula, 2004) محققانی مانند وایتنر ( 1998 ) بر این عقیده هستند كه اعتماد سازمانی كلید انجام وظایف سازمانی به نحو مطلوب است و اثربخشیِ و موفقیت خط مشی های منابع برخی, انسانی و اقدامات مربوط به آن، وابسته به اعتماد به مدیران سازمان است(Laka, Mathebula, 2004),.
برخی دیگر معتقدند اعتماد كلید اصلی برای توسعه روابط بین فردی است و در سازمان اگر سطح اعتماد پایین باشد.كاركنان جریان اطلاعات را در سازمان منحرف می كنند و ارتباطات باز و صادقانه از بین می رود و تصمیمات یافته های پژوهش اوگبرو ( 2003 ) بین اعتماد به مدیران, سازمان كیفیت لازم را ندارد Gholipour et al,2010)).
و تعهد سازمانی رابطه ای معنادار را نشان می دهد. نادی و مشفقی نیز معتقدند اعتماد یكی از موضوعات مهم در رفتار و روابط انسانی است كه احساس آن نسبت به مدیر، سازمان را تحت تأثیر قرار می دهد، و بیان می كنند بین اعتماد به مدیر و تعهد مستمر و عاطفی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد(Nadi & Moshfeghi, 2010) .
پژوهش هانگ و همکارانش ( 2008 ) نیز اثر شیوه رهبری بر قصد اشتراك دانش كاركنان، از طریق اعتماد سازمانی در كشور چین را تأیید می كند. با مروری بر مطالعات انجام شده مشخص می شود كه اعتماد و تعهد سازمانی برای موفقیت سازمان مهم هستند و كاركنان برای تعهد سازمانی به اعتماد نیاز دارند. به این ترتیب اعتماد به مدیران ارشد بر تعهد سازمانی اثر مثبت دارد(همان منبع).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.