موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 119 صفحه
شماره فایل : 805 mg
سرمایه اجتماعی دارای كاركردها و آثار متفاوتی است كه در عرصهها و حیطههای مختلف ظهور و بروز پیدا میكند. بدین منظور ابتدا آثار سرمایه اجتماعی را بر سه حوزه بخش خصوصی، دولت و سازمان بررسی میكنیم و سپس به كاركردهای سرمایه اجتماعی میپردازیم:
2-6-1- تأثیر سرمایه اجتماعی بر حوزه بخش خصوصی و بنگاهداری اثر مثبت سرمایه اجتماعی بر بخش خصوصی را میتوان در موارد زیر خلاصه كرد: افزایش تعلق بخش خصوصی به جامعه و تقویت حاكمیت همسو ساختن منافع بنگاه با منافع ملی مشاركت بخش خصوصی در تصمیمسازی و تصمیمگیریهای ملی همافزایی بین بخش خصوصی و سایر عنصر دیگر حكمرانی شایسته. هر یك از موارد فوق به نوعی زمینه ساز افزایش فعالیتهای اقتصادی میباشد.
به عنوان مثال مشاركت بخش خصوصی در تدوین قوانین و حضور فعال اصناف در سیاستگذاریها ازیك سو زمینهساز ثبات لازم برای جلب اطمینان سرمایهگذاران است و از سوی دیگر دوگانگی بین بخش خصوصی و دولت را از بین میبرد.
اعتماد به سیاستگذاران كه یكی از مصادیق اصلی سرمایه اجتماعی در سطوح كلان میباشد فضای یك دلی را در میان مردم شكل میدهد و شكلگیری این فضا در سطح جامعه موجب تسریع اصلاح قوانین و مقررات دست و پا گیر و بروكراتیك میشود كه در شرایط فعلی یكی از موانع اصلی توسعه فعالیتهای اقتصادی میباشد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.