قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 48 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 215 را دانلود کنید.
افراد با هویت اطلاعاتی، به صورت اثربخشی با چالش های تحصیلی، اجتماعی و شخصی درگیر می شوند. آنها توانایی مدیریت زمان و سازمان بخشیدن به زندگی خود را دارند.
سطوح بالای خودمختاری هیجانی به آنها کمک می کند تا همراه با خود تنظیمی عمل کنند و دائماً به دنبال قوت گرفتن و تایید شدن از جانب دیگران نباشند. افراد با سبک هویت هنجاری، جهت گیری های هدفی روشن، تعهدات با ثبات و طرح های شغلی تحصیلی مشخصی دارند.
آنها سطوح بالاتری از تعهد و سطوح پایین تری از خودمختاری تحصیلی را نسبت به سبک هویت اطلاعاتی نشان می دهند. اگرچه افراد با سبک هویت هنجاری، در موقعیت های آموزشی با ساختار بالا، به خوبی عمل می کنند. ولی در موقعیت های باز و با ساختار پایین که نیازمند مدیریت شخصی زمان و نظارت و تنظیم رفتار شخصی است، عملکرد موفقیت آمیزی را از خود نشان نمی دهند (برزونسکی و کوک، 2007).
افراد با سبک هویت مغشوش – اجتنابی، احساس مبهمی از هدفمندی در زندگی شخصی و تحصیلی دارند. آنها سطوح پایین تعهد، برنامه ریزی برای زندگی و شغل، و درگیری در تکالیف تحصیلی نشان می دهند و در تنظیم زمان و منابع برای فعالیت تحصیلی با مشکل روبه رو هستند. استفاده از راهبردهای شناختی و مقابله غیرسازگارانه، مشکلات سازگاری و مسائل تحصیلی را برای آنان به وجود می آورد.
افراد با سبک مغشوش – اجتنابی با مشکلات مربوط به مسائل اجتماعی و حفظ شبکه حمایت اجتماعی و دشواری در شکل گیری روابط دوستی در محیط تحصیلی روبه رو هستند. روابط آنها با همسالان همراه با سطوح پایین صمیمیت، گشودگی، شکیبایی و اعتماد است (برزونسکی و کوک ، 2007)
ادامه دارد ...