قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 31 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 494 را دانلود کنید.
ویگلس ورث (2004) چهار هوش بدن ، شناختی، هیجان و معنوی را بر اساس تربیت رشد آنها به شكل هرمی مطرح نموده است. الگوی مورد نظر بر اساس این دیدگاه است كه كودكان ابتدا بر بدن خود كنترل پیدا می كنند (هوش بدنی)، سپس مهارت های زبانی و مفهومی (هوشبهر) خود را گسترش می دهند.
هوش در فعالیت های مدرسه ای كودك مطرح است. هوش هیجانی برای بسیاری از افراد هنگامی مطرح میگردد كه علاقمند به گسترش روابط خود با دیگران باشند. در انتها هوش معنوی زمانی خود نمایی می كند كه فرد به دنبال معنای مسائل می گردد و سوالاتی مانند (آیا این، همه آن چیزی است كه وجود دارد؟) را مطرح می نماید.
مك هاوك معتقد است هوش معنوی به نسبت آموزش غیر دینی و دانش واقع بینانه با شهود نگرش و خردمندی رابطه نزدیكتری دارد. ماهیت غیر اختصاصی و كل نگر آن و استفاده از نمادگرایی ادراك فرد را گسترش می دهد و آن را عمق می بخشد.
این امر به غنی سازی روابط و بهبود كار روزمره كمك می كند، علاوه بر این حركت به سمت خودشكوفایی و رشد معنوی مربوط می شود تا به نیاز به كنترل و پایبند آیین و رسوم بودن، به نظر می رسد افرادی كه هوش معنوی یكپارچه دارند، ممكن است سبك زندگی متفاوتی را داشته باشند. (غباری بناب و همكاران،1386).
ادامه دارد ...