قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 23 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 540 را دانلود کنید.
برزونسكی (1998) معتقد است نوجوانان در رویارویی با مسائل مربوط به خود و هویت، سه جهت گیری متفاوت یا سه سبك پردازش هویتی مختلف را انتخاب می كنند كه عبارتند از: سبك اطلاعاتی ، سبك هنجاری و سبك سردرگم اجتنابی . سبك اطلاعاتی سبك هویتی كه بیشترین انطباق با خود را به همراه دارد، سبك اطلاعاتی است.
نوجوانانی كه از سبك اطلاعاتی استفاده می كنند، به طور فعال به جستجو و ارزیابی اطلاعات مربوط به خود می پردازند. آن ها تمایل دارند به بررسی راه حل های چندگانه و جستجو درباره نقش های گوناگون بپردازند.
افراد با سبک هویت اطلاعاتی در برخورد با موضوعات مربوط به هویت سنجیده عمل کرده و تلاش ذهنی زیادی نیز نشان می دهند هدفمند به جستجو و ارزیابی مبادرت ورزیده و نسبت به اطلاعات مربوط به خود اعتماد و اطمینان لازم را نشان می دهند.
استفاده از سبک هویت اطلاعاتی با نیاز به شناخت، پیچیدگی شناختی، تعمق درباره خود، مقابله مسئله دار،بهزیستی ذهنی، سازگاری، وظیفه شناسی رابطه مثبت نشان می دهد (گودرزی و شاملی، 1389)، همچنین نگرش آنان نسبت به ساختار ((خود)) شان همراه با تردید است و این سبك مواد زیر را لحاظ می كند: جستجوی اطلاعات و مقابله متمركز بر مسئله (برزونسكی، 1992)، جستجوی فعال، تعهد انعطافپذیر (برزونسكی و نی میر، 1994)، نیاز به شناخت (برزونسكی، 1993) و سطح بالای عزتنفس (نوری، برزونسكی، 1997).
ادامه دارد ...